Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău începe al treilea sezon în Divizia A2. PROGRAMUL PRIMEI ETAPE


În prima etapă, gruparea condusă de Gabriel Terheş va evolua pe teren propriu cu CSS CNE Lapi Dej


Chiar dacă autorităţile locale nu au mai alocat bani şi pentru Volei Club Zalău, gruparea condusă de Gabriel Terheş a primit susţinere financiară de la Consiliul Judeţean Sălaj şi s-a înscris din nou în Divizia A2, unde va începe al treilea sezon. Sâmbătă, în cadrul primei etape din sezonul 2017 – 2018, Volei Club Zalău va juca pe teren propriu cu CSS CNE Lapi Dej, formaţie cu care în sezonul trecut s-a duelat în prima fază din play-off.

Faţă de sezonul trecut, Volei Club Zalău a pierdut doi jucători, Claudiu Iov care a ajuns la “U” Cluj şi Cristian Zaha care a plecat la muncă în străinătate, dar am încercat să aflăm şi mai multe informaţii de la Volei Club Zalău, însă conducătorul Gabriel Terheş nu a fost găsit la telefon.

În acest sezon Seria Vest este compusă din şase echipe, iar campionatul este structurat la fel ca şi în stagiunea trecută, tur-retur, play-off şi apoi turneu  de promovare. Să mai spunem că în stagiunea trecută, Volei Club Zalău a avut o clasare foarte bună şi a terminat pe locul 3 în Seria Vest, în spatele formaţiilor CSS 2 Baia Mare şi CSU Vest Timişoara, care de altfel au şi promovat în prima ligă.


Prima etapă are loc sâmbătă, după programul:

ProVolei Arad                 – CSU Braşov

Volei Club Zalău             – CSS CNE Lapi Dej

CSM Câmpia Turzii  – Universitatea II Cluj


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2