Connect with us

DIVERSE

SPECIAL. Un fotomodel din Zalău i-a sucit minţile lui Cristiano Ronaldo!!! Galerie FOTO


Focoasa Alexandra Burde, este un fotomodel internaţional de succes. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost prima femeie din România care a apărut în revista de modă FHM din Spania, unde recent a apărut şi celebra artistă INNA! Blonda sexy a reuşit să îi fure minţile super-starului Cristiano Ronaldo, astfel că vedeta de la Real Madrid chiar îi trimitea mesaje zilnic. Acum, Alexandra se află într-o relaţie cu băiatul unui om de afaceri care este un apropiat al lui Vladimir Putin


Tânăra în vârstă de 29 de ani face furori în Spania. Originară din Zalău, Alexandra Burde a plecat încă de când era adolescentă în Spania. Zălăuanca a urmat o carieră de succes în modeling, fiind prima femeie din România care a apărut în revista FHM din Spania, revistă unde recent a apărut şi celebra artistă – INNA, conform jurnaliştilor de la Libertatea.

Fotomodelul este fan al echipei Real Madrid, iar din acest motiv a ajuns chiar în anturajul echipei. Colegii din presa naţională au relatat recent faptul că marele fotbalist Cristiano Ronaldo este înnebunit după zălăuancă.  Tânărul fotomodel a fost remarcat de celebrul fotbalist portughez, iar apropiaţii ei spun că el o admiră forate mult, lucru confirmat şi de presa spaniolă!

Surse din anturajul Alexandrei au dezvaluit pentru presa spaniolă că Ronaldo ar fi “de-a dreptul topit dupa compatrioata noastră”.

„A obţinut numărul ei şi de atunci se pare că o sună şi îi dă mesaje în fiecare zi“, au spus apropiaţii tinerei.

Este drept, blonda are cu ce să atragă privirile oricărui bărbat: la 1,70 metri, ea cântăreşte 53 de kilograme şi are dimensiunile 90-62-90!

Gazeta de Spania titra recent că Alexandra Burde este “românca care a pus pe jar Spania”. Tot jurnaliştii spanioli scriu că – în urmă cu câţiva ani – zălăuanca a pozat pe jumătate dezbrăcată pentru Sasch într-o cauză nobilă, pentru a ajuta copiii cu deficiențe.

Este împreună cu un apropiat a lui Vladimir Putin!

Jurnaliştii de la SpyNews.ro titrează că tânăra este acum într-o relaţie cu un potent om de afaceri, care se află într-un anturaj al preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

“Cel care i-a cucerit inima blondinei este tânăr şi bogat, iar numele lui este Marius Vizer Jr. Fiul mult mai celebrului Marius Vizer, căsătorit cu Irina ex-A.S.I.A., și care este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri de la noi, el având afaceri și în România și în Ungaria. În plus, acesta este unul dintre prietenii intimi ai lui Vladimir Putin”, scriu colegii de la SpyNews.

Tânăra spune că va fi devotată iubitului său şi că va face în continuare ceea ce iubeşte, dar lasă şi o umbră de mister în ce priveşte viitorul ei.

“Voi face cât mai multe din ceea ce iubesc. Nu datorez lumii decât respect şi nu mă voi justifica în faţa nimânui pentru alegerile mele şi pentru felul în care îmi administrez viaţa. Mai ales pentru omul care aleg să fiu devotată”, a declarat Alexandra pentru SpyNews.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE