Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tâlhar a fost arestat în Zalău după ce a bătut un tânăr pentru 310 lei


Un tânăr de 25 de ani l-a bătut pe un zălăuan – cu doar un an mai mare decât el –  apoi i-a furat suma de 310 lei


Evenimentul s-a petrecut aseară, în jurl orei 20.00, în cartierul Porolissum din Zalău. Un tânăr de 25 de ani, originar din localitatea Meseşenii de Jos l-a bătut pe un zălăuan în vârstă de 26 de ani, apoi i-a furat cei 310 lei pe care îi avea la el. Din fericire pentru victimă, banii au fost recuperaţi la scurt timp de către poliţiştii şi predaţi tânărului bătut.

Tânărul tâlhar a fost reţinut ieri de către poliţişti şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi dosarul va fi înaintat procurorilor care vor cere instanţei arestarea preventivă pentru 30 de zile.

“La data de 4 octombrie, în jurul orei 20.00, un tânăr de 25 de ani, din comuna Meseșenii de Jos, în timp ce se afla în cartierul Porolissum, a agresat un tânăr de 26 și de la care, prin violență, i-a sustras suma de 310 lei.

Acesta a fost prins de polițiști în imediata apropiere, iar prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj