Connect with us

TENIS

Tenismena Ioana Lung s-a impus la Cupa “Carmo – Lact Motor”


Sportiva legitimată la Palatul Copiilor Zalău a avut cel mai bun rezultat din rândul celor trei sălăjeni care au participat la competiţia de la Bistriţa


La finele săpătmânii trecute, la Bistriţa a avut loc un nou turneu de tenis de câmp, organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis. La această competiţie au luat startul mai mulţi sălăjeni.

Astfel, pe lista de start s-au înscris Ioana Lung de la Palatul Copiilor Zalău, Oana Flonta – CSM Zalău şi Bogdan Stepanov – ACS Tenis Pro Zalău.

Dintre sportivii reprezentanţi ai judeţului nostru, Ioana Lung a avut cel mai bun rezultat. Astfel, sportiva de la Palatul Copiilor Zalău a concurat la categoria 14 ani, acolo unde a şi reuşit să se impună.

La această categorie au fost înscrise cinci sportive şi s-a jucat pe sistemul fiecare cu fiecare.Sălăjeanca a debutat mai greu, iar în disputa cu Maria Simionică a cedat primul set, după ce a câştigat doar 3 game-uri. Totuşi, Ioana Lung şi-a revenit şi şi-a adjudecat următoarele două seturi, scor 6 – 3, 7 – 6.

În meciul cu Iulia Butnariu, sportiva antrenată de Mihai Anca a avut o prestaţie mult mai bună şi s-a impus după două seturi, scor 7 – 5, 6 – 3. Totuşi, sălăjeanca a avut parte şi de meciuri mult mai uşoare. Astfel, sportiva de la Palatul Copiilor Zalău a reuşit să se impună cu 6 – 1, 6 – 1, în faţa Adelei Morar, de la CST ELP Bistriţa.

În ultimul meci, Ioana Lung şi-a măsurat forţele cu Ştefana Corlatan. Şi în această partidă, tenismena noastră a început mai bine şi şi-a adjudecat primul set, scor 6 – 3. În setul secund, sălăjeanca a fost de neoprit şi a câştigat mai categoric, scor 6 – 1. Prin urmare, după patru victorii din tot atâtea posibile, Ioana Lung se impune la categoria sa de vârstă din cadrul Cupei “Carmo – Lact Motor” şi confirmă încă o dată forma bună prin care trece în acest an.

 

Oana Flonta a ajuns în “careul de aşi”

În weekend, la Cupa “Carmo – Lact Motor” de la Bistriţa, pe lista de start s-a aflat şi Oana Flonta, singura reprezentată a celor de la CSM Zalău la competiţia din Bistriţa. Totuşi, eleva lui Constantin Carp a avut o prestaţie bună la acest turneu şi a reuşit un rezultat bună. Înscrisă la categoria de vârstă 12 ani, sălăjeanca a fost favorita numărul 3 la câştigarea competiţiei. Având acest statut, Flonta a beneficiat de primul tur liber.

În sferturile de finală ale competiţie, tenismena de la CSM Zalău a fost de neoprit şi s-a impus categoric, scor 6 – 0, 6 – 0 în faţa Georgianei Prodan de la CS Winners TC. Ajunsă în “careul de aşi”, Flonta a dat piept cu favorita numărul doi a competiţiei. Din păcate, sălăjeanca a cedat duelul cu Oana Federica în două seturi, scor 3 – 6, 3 – 6 şi a ratat prezenţa în finală.

Nicio victorie pentru Bogdan Stepanov

Şi ACS Tenis Pro Zalău a fost reprezentată de un sportiv la competiţia din Bistriţa. Bogdan Stepanov a concurat la categoria 10 ani, alături de alţi trei sportivi. Din păcate, sălăjeanul nu a reuşit să obţină niciun succes la Bistriţa şi a ocupat locul 4.

 

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de 4 octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS