Connect with us

Ştiri din Sălaj

Două accidente în mai puţin de trei ore în Sălaj!


Un conducător auto nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi cum carosabilul era umed, a ajuns cu maşina în şanţ, în timp ce un alt şofer a pătruns cu maşina pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism


Două evenimente rutiere au avut loc miercuri, 4 octombrie în judeţul Sălaj. Primul s-a petrecut dimineaţă, la ora 7.56, când un clujean a ajuns cu maşina în şanţ. Totul s-a întâmplat pe Drumul Naţional 1F, din direcţia Badon înspre Borla.

Carosabilul a fost umed şi acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la ieşirea dintr-o curbă periculoasă, s-a răsturnat şi a ajuns cu maşina în şanţ. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

La ora 10.19, un clujean de 30 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1F, pe direcţia Cluj-Zalău, tot într-o curbă deosebite de periculoasă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 29 de ani. În ambele cazuri, participanții la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj