Connect with us

DIVIZIA A2

Conducătorul echipei Volei Club Zalău, noul şef de la Poliţia Municipală!


După ce a fost şef al Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, comisarul şef Gabriel Terheş a fost împuternicit acum într-o funcţie şi mai importantă a poliţiei din Sălaj


La doar 46 de ani, comisarul şef Gabriel Terheş are în spate o carieră de mare succes de 22 de ani în poliţie, astfel că de-a lungul anilor el a ocupat mai multe funcţii cheie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Astfel, timp de aproape un deceniu, Gabi Terheş a coordonat Biroul Ordine Publică, pentru ca în ultima perioadă să deţină funcţia de şef al Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj.

De la începutul lunii octombrie, fostul şef al “mascaţilor” din Sălaj a fost împuternicit de către şeful instituţiei – Aurel Ştirb, la comanda Poliţiei Municipiului Zalău. Aceasta, după ce Gelu Cordea – fostul şef al unităţii s-a pensionat în cursul lunii septembrie şi locul său devenise vacant.

De precizat faptul că Gabriel Terheş va ocupa această funcţie pentru o perioadă de şase luni.

Un mare iubitor al sportului, comisarul şef este… şef şi în sport, deoarece Gabriel Terheş este conducătorul formaţiei Volei Club Zalău, care actualmente activează în liga secundă şi care în sezonul trecut s-a calificat în play-off, clasându-se la final pe locul 4.

Deşi are 46 de ani, noul şef al Poliţiei Municipale nu ezită să intre şi la fileu, astfel că în sezonul trecut al Seriei VEST din Divizia A2, Terheş a “bifat” mai multe meciuri ca şi coordonator al echipei secunde a Zalăului.

Interesant de spus că, tot din luna octombrie, şi ISU Sălaj are un nou şef, în persoana tânărului Adrian Dobocan, un alt iubitor al sportului şi chiar un practicant acestuia, deoarece comandantul ISU “Porolissum” este jucător activ în Campionatul Judeţean de Minifotbal, atât în prima ligă la echipa Autoland Hosu, cât şi în Liga Firmelor şi Instituţiilor cu IPA Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2