Connect with us

DIVIZIA A1

Adi Gontariu, la înălţime în faţa foştilor colegi de la ACS Volei Municipal Zalău


Chiar dacă a jucat doar în trei seturi, zălăuanul a fost unul dintre cei mai buni jucători din Supercupa României


Revenit în ţară în vara anului trecut, Adrian Gontariu a ales să joace la Volei Municipal Zalău cu care a şi câştigat titlul. După doar un sezon petrecut la gruparea de sub Meseş, voleibalistul a decis să plece la Galaţi, mai ales că Arcada i-a făcut o ofertă greu de refuzat, mult mai consistentă din punct de vedere financiar.

În aceste condiţii, Gontariu s-a despărţit de echipa din oraşul său natal şi a ajuns la Galaţi, unde a şi cucerit primul trofeu – Supercupa.

În meciul cu fosta sa echipă, voleibalistul a fost unul dintre cei mai buni jucători, cu toate că pe finalul setului trei s-a accidentat şi nu a mai putut continua. Universalul a fost înlocuit de Jani Jeliazkov, fiul tehnicianului bulgar, Nikolai Jeliazkov, însă cu toate că nu a jucat mai bine de un set, Adrian Gontariu a fost unul dintre cei mai buni jucători.

Cu 14 puncte contabilizate, jucătorul a fost al doilea cel mai bun jucător de la Arcada, după Nikola Kovacevic, care a contabilizat 16 puncte. De la Volei Municipal Zalău, Pawel Adamajtis a fost cel mai bun jucător cu 14 puncte.

„Când joci împotriva fostei echipe, întotdeauna eşti motivat şi emoţionat, deoarece vrei să le faci pe toate bine, însă nu întotdeauna îţi ies. Zalăul a jucat foarte bine în primele două seturi, în timp ce noi nu prea ne-am regăsit. Cred că fizic am fost peste ei, fiindcă ne-a prins foarte bine cantonamentul de la munte. Diferenţa s-a făcut din finalul setului doi, când am fost peste ei fizic, însă să nu uităm că la Volei Municipal Zalău s-a accidentat un jucător important. Cu siguranţă Volei Municipal Zalău este o candidată la titlu şi în acest sezon şi va fi un campionat mai disputat decât anul trecut”, ne-a declarat Adrian Gontariu.


Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi 1 – 3 (17, -24, -24, -21)

Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (4), Pawel Adamajtis (14), Răzvan Mihalcea (9), Vlad Cuciureanu (8), Rareş Bălean (10), Leonardo Dal Bosco (12) şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Mihai Tarţa, Filip Stoilovic (8) şi Mihai Gheorghiţă (5).  Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

Arcada Galaţi: Filip Despotovski (3), Adrian Gontariu (14), Nikola Kovacevic (16), Andrei Spînu (10), Ferreira Ranger (9), Marian Bala (6) şi Nemanja Majtorovic – libero. Au mai evoluat: Jeliazkov (5), Dima Filippov, Liviu Cristudor, Paşcan (6), Luka Suljagic Suljagic şi Silviu Grigoraş – libero. Antrenori: Nikolay Jeliazkov (principal) şi Marian Apostu (secund)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1