Connect with us

DIVERSE

Starea de sănătate a lui Florin Răcoare s-a înrăutățit


Aflat în Italia pentru tratamentul de leucemie, tânărul din Zalău a făcut deja două ture de cure de chimioterapie, iar câteva zile a părăsit spitalul Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondo. Din păcate, după câteva zile, el a făcut febră foarte mare şi a fost internat din nou. După o săptămână de tratament, temperatura a scăzut, dar Florin a făcut o infecţie care îi produce dureri foarte mari. “E unul dintre cele mai grele momente de când suntem în Italia, dar ne rugăm şi suntem încrezători şi puternici că putem trece şi peste acesta”, a anunţat Adina Călin, logodnica lui Florin Răcoare


Oamenii cu suflet mare au făcut care Florin Răcoare să poate spera la viaţă. Astfel, în doar câteva săptămânii, aceştia s-au mobilizat şi au strâns peste 150.000 de euro, prin care tânărul în vârstă de 30 de ani poate să beneficieze de un tratament la spitalul Casa Sollievo della Sofferenza din San Giovanni Rotondodin Italia, acolo unde va face şi un transplant, prin care pacientul să îi redea speranţa la o viaţă normală.

După mai bine de o lună în Italia, tânărul a urmat două cure de chimioterapie, la finalul cărora m edicii erau mulţumiţi de rezultate şi sălăjeanul a putut părăsi clinica pentru o perioadă.

Din păcate, Florin a făcut temperatură şi a revenit rapid în spital, acolo unde a urmat un tratament de o săptămână cu antibiotice şi antitermice. Febra a cedat, dar acum sălăjeanul a dobândit o infecţie, care îi dă mari dureri.

“Dragii noştri, am fi vrut să venim cu veşti tot mai bune despre starea lui Florin, dar din păcate aceasta s-a schimbat la scurt timp după ce a fost lăsat data trecuta “acasă” şi a fost internat din nou având temperatura ridicată. După aproape o săptămână de multe antibiotice şi antitermice, febra a cedat. Dar, din păcate, Florin se lupta de atunci cu dureri foarte mari din cauza unei infecţii. Doctorii sunt de părere că Florin se recuperează şi starea lui e mai bună faţă de cum era acum două săptămâni. E unul dintre cele mai grele momente de când suntem în Italia, dar ne rugăm şi suntem încrezători şi puternici că putem trece şi peste acesta. Mulţumim pentru rugăciuni şi de gândurile bune!”, a anunţat Adina Călin, logodnica lui Florin Răcoare.

Să precizăm că pacientul mai trebuie să urmeze o încă cură de chimioterapie, iar – când starea îi va permite – el va face un transplant de măduvă osoasă.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE