Connect with us

MINIFOTBAL

EXCLUSIV! Şef nou la ISU Sălaj


Colonelul Adrian Chichişan, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, a fost detaşat în judeţul vecin, Maramureş, iar conducerea ISU Sălaj va fi asigurată de prim adjunctul, locotenent colonel Adrian Dobocan


Adrian Chichişan, cel care a preluat comanda ISU Porolissum în anul 2009 a fost delgat pentru a prelua funcţia de conducere la inspectoratul din judeţul Maramureş. În locul lui Adrian Chichişan, a fost numit şef al ISU Sălaj, prin împuternicire, prim- adjunctul Adrian Dobocan.

Noul şef al ISU Sălaj, Adrian Dobocan, s-a născut pe 24.06.1979. Din 2010 este în structura de conducere a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj ca prim – adjunct al comandantului. A mai fost comandantul detaşamentului de Pompieri Zalău şi adjunct comandant Secţie Pompieri Jibou. Este licenţiat la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, la Facultatea de Pompieri din anul 2003 şi are studii de master.

Schimbarea oficială la conducerea inspectoratului va avea loc pe data de 1 octombrie.

Adrian Dobocan este unul dintre cei mai vechi practicanţi ai minifotbalului din judeţul Sălaj, el fiind legitimat în competiţiile organizate la Bazele Sportive Onix din Zalău încă din primele ediţii ale campionatului. De-a lungul anilor,  a fost jucătorul şi delegatul formaţiei AS Focus (reprezentanta celor de la ISU Sălaj), dar a mai jucat în prima ligă la echipele Cipricom şi Sportul Sălăjean, iar în prezent este legitimat tot în Liga 1 la fruntaşa Autoland Hosu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL