Connect with us

FOTBAL

Accidentare gravă la derby-ul Dumbrava Gâlgău – Unirea Mirşid. Galerie FOTO şi VIDEO


Mijlocașul Bogdan Ciaca a suferit o accidentare destul gravă la picior, în minutul 30, după o fază în care s-a luptat pentru balon cu Gabriel Ţiriac. Jucătorul Unirii a fost transportat la spital de un echipaj al Ambulanţei Sălaj, după ce a primit primele îngrijiri lângă suprafața de joc


Bogdan Ciaca, titular al formţiei Unirea Mirşid, s-a accidentat grav la derby-ul etapei, terminat nedecis, scor 0-0. La o fază de atac a echipei Unirea Mirşid, Bogdan Ciaca şi cu Gabriel Ţiriac jucător de la Dumbrava Gâlgău s-au accidentat reciproc într-un duel pentru balon.

Amândoi jucătorii au căzut ca seceraţi pe gazon şi au acuzat dureri la picior. Pe teren au primit ambii primele îngrijiri medicale. Cel mai şifonat a ieşit Bogdan Ciaca, care a fost grav lovit la piciorul stâng. Bogdan a fost scos de pe teren de coechipierul său – Cătălin Odenie şi de adversarul Flaviu Bărnuţiu – cu care a fost coleg sezonul trecut la Dumbrava Gâlgău.

A fost preluat apoi de asitentul medical de la meci. A primit primele îngrijiri medicale de la asistent pe un scaun din spatele porţii lui Cristi Man (Dumbrava Gâlgău), unde jucătorul s-a uitat la următoarele minute de meci.

Văzând că accidentarea este mult mai gravă decât părea, asistentul medical de la meci a apelat ambulanţa prin apel la numărul 112. Între timp, el a fost pansat la picior, pentru că avea o rană deschisă.

La pauză, primarul comunei Mirşid, Călin Bereschi a venit la jucător şi l-a îmbărbătat. După câteva minute din repriza a doua, echipajul medical a ajuns la faţa locului şi i-a acordat îngrijiri medicale jucătorului tot pe teren, iar apoi a fost transportat pe braţe în autospecială, unde a stat mai multe minute iar de acolo a fost transportat la spital.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL