Connect with us

FOTBAL

Juniorul Paul Onuţan a fost “eroul” Chieşdului, în jocul cu Flacăra Halmășd


La doar 16 ani, puștiul a fost rezervă la partida din etapa a IV-a, dar a reuşit să înscrie singurul gol , prin care Marius Argylean şi compania au bifat părima victorie a sezonului!


Deşi a arătat potenţial în primele meciuri disputate, AS Chieşd nu a reuşit să strângă niciun punct. Duminică, formaţia lui Marius Argylean a primit vizita Flacărei Halmăşd, iar jucătorii erau încrezători că pot obţine primele puncte, având în vedere şi problemele mari de lot cu care se confruntă gruparea din Halmăşd.

Cu mai mulţi  tineri în lot, Chieşdul a început mai bine, însă şansele mai mari de a deschide scorul le-au avut oaspeţii.

În prima repriză, de la AS Chieşd s-a remarcat în special veteranul Felician Sabo, care a avut câteva intervenţii bune. S-a intrat cu un scor alb la pauză.

După revenirea de la cabine, gazdele au rămas în inferioritate numerică, iar după câteva minute, pe teren a intrat “puştiul” de 16 ani, Paul Onuţan, aflat la primul meci în acest sezon pentru echipa de seniori.

Acesta a avut un impact pozitiv asupra jocului, iar după câteva minute după ce a intrat pe teren, tânărul jucător a reuşit să înscrie.  S-a dovedit a fi golul victorie, prima a sezonului pentru AS Chieşd.

 “Pentru mine acest gol înseamnă mult, înseamnă multă încredere din partea antrenorilor Marius Argylean şi Sergiu Ardelean care deşi am vrut să joc la juniori, nu m-au lăsat pentru că au spus că azi pot marca contra celor de la Halmăşd. Vreau să le mulţumesc foarte mult pentru că au avut încredere în mine şi când va mai fi cazul să joc la seniori, voi juca cu cea mai mare plăcere”, ne-a spus tânărul Paul Onuţan.

 


AS Chieşd – Flacăra Halmăşd 1 – 0 (0 – 0)

A marcat: Paul Onuţan (‘84)

AS Chieşd: Felician Sabo – Ciprian Bărnuţ, Sergiu Ardelean, Marius Argylean, Mircea Seran (cpt.), Denis Grebănar, Ioan Talpoş, Kallai Călin (‘68 Paul Onuţan), Daniel Pop, Dorel Seran şi Andrei Morar. Rezerve: Ionuţ Zaha, Marius Andreica şi Marius Jula. Delegat: Gheorghe Temian. Preşedinte de onoare: Leontin Chiş

Flacăra: Adrian Pop (‘26 Kallai Iosif) – Alexandru Varga (‘84 Ionuţ Puşcaşiu), Alin Puşcaş (‘82 Mihai Sabou), Mihai Tătar, Călin Balota, Raul Zmole, Dan Hosu, Gabriel Groza, Vasile Oros, Florin Bloj şi Marcel Cuc. Rezervă: Petru Şandor. Delegat: Florian Chiş. Conducător: Gavril Puşcaş

Au arbitrat: la centru: David Sacota (Peceiu), asistenţi: Raul Onica (Zalău) şi Szabo Krisztina (Crişeni)

Observator AJF: Leontin Moga (Zalău)

Jucătorul meciului:  Paul Onuţan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL