Connect with us

ATLETISM

Semimaraton Zalău Tenaris Silcotub caută voluntari


Una din competiţiile cu cel mai mare buget, sau poate cu cel mai mare buget, care va fi organizată în acest an la Zalău caută voluntari.


Aşa cum am mai scris şi în urmă cu aproximativ trei săptămâni, chiar dacă singura publicaţie din judeţ nu a fost inclusă în rândul partenerilor media şi nu se bucurăm de încasarea unei sume pentru publicitatea făcută pentru această competiţie, redactorii noştri îşi fac datoria şi aduc iubitorilor de alergare ultimele noutăţi legate de această competiţie. După ce am anunţat premiile oferite la cele trei probe de concurs, venim în sprijinul organizatorilor şi aducem la cunoştinţa cititorilor nevoile pe care le au cei care îşi doresc să organizeze cât mai aproape de perfecţiune acest eveniment.

Recent, cei care se ocupă de organizarea semimaratonului de la Zalău au făcut un apel pe pagina de facebook a evenimentului prin care solicită ajutor din partea persoanelor care doresc să se ofere voluntari la prima ediţie a Semimaratonului Zalău TenarisSilcotub.

“FII VOLUNTAR(Ă) la Semimaraton Zalău TenarisSilcotub🙂
Îți plac evenimentele sportive? Vrei să înveți mai multe despre concursurile de alergare, să te distrezi și în același timp să susții comunitatea locală de sportivi? Atunci alătură-te echipei de organizare!

Avem nevoie de ajutorul tău pe 30 septembrie și în zilele premergătoare concursului! Alege două sau trei din echipele din care ai vrea să faci parte:

 • Înregistrare/ Predare kituri
  • Garderobă
  • Coordonare traseu
  • Punct de hidratare
  • Zona Start/Sosire
  • Medaliere
  • Bicicliști
  • Fotograf

Completează formularul și alătură-te echipei de organizare!

Te așteptăm cu drag alături de noi să experimentezi atmosfera energizantă a evenimentelor de alergare marca Runners Club!” – aşa sună anunţul prin care se cere sprijinul celor care doresc să ofere o mână de ajutor organizatorilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM