Connect with us

Ştiri din Sălaj

Imagini îngrozitoare: biserici, şcoli şi blocuri distruse de furtuna apocaliptică din Sălaj! Galerie FOTO şi VIDEO


Bilanţ preliminar – au fost distruse Şcoala din Zăuan, Biserica de Lemn din Poarta Sălajului, Biserica Reformată Jibou, zeci de blocuri şi maşini 


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj transmite că, în Sălaj, au fost zeci de copaci căzuţi  2 imobile inundate, 15 acoperişuri afectate, 13 stâlpi prăbuşiţi,  425 posturi tarnsormatoare afectate.

“Toate echipajele de pompieri se află în localităţile afectate pentru a interveni unde este cazul, echipe de la electrica se află în teren pentru remedierea defecţiunilor. Duminică seara, a fost convocat la sediul ISU Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Recomandăm cetăţenilor ca pe timpul manifestării fenomenelor să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică.
De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate”, transmite ISU Sălaj.

Menţionăm că a fost distrusă Şcoala din Zăuan, comuna Ip, Liceul din Ileanda, Biserica Reformată din Jibou dar şi Biserica de Lemn din Poarta Sălajului.

Sursa FOTO: Facebook 

 

 

Alte articole pe același subiect:

Autorităţile sunt în alertă MAXIMĂ – Furtuna a făcut prăpăd în şase comune şi trei oraşe din judeţ

EXCLUSIV! Peste o sută de persoane sunt blocate în trenuri. Circulaţia feroviară este BLOCATĂ spre Jibou!

Bilanţ ÎNGROZITOR: 36.000 de sălăjeni fără energie electrică, 95 de localităţi afectate, 8 persoane rănite, mai multe şcoli închise şi drumuri blocate 

Dezastru pe calea ferată din Sălaj: gări şi trenuri DISTRUSE şi călători izolaţi ! Galerie FOTO şi VIDEO

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj