Connect with us

FOTBAL

Două minute între viață și moarte: tentativă de sinucidere în Mirșid


Un tânăr de 27 de ani din Mirșid și-a pus frânghia la gât și a vrut să-și pună capăt zilelor. Cu doar două minute înainte ca viața lui să se curme, soarta i-a mai oferit o șansă, iar doi amici de ai săi au ajuns la locul unde putea să se întâmple o tragedie și au reușit să-l salveze pe prietenul lor


Evenimentul teribil s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 17.30, la o gospodărie din Mirșid, unde tânărul de 27 de ani, Dani I., a simțit că viața este prea grea pentru el și a decis să-și curme zilele.

Dani a mers la vecina lui de unde a împrumutat o scară, apoi a dezlegat câinele din curtea gospodăriei, iar cu frânghia cu care era legat patrupedul, s-a urcat în pod și a decis să-și pună capăt zilelor.

Norocul său a fost că, înainte să-și curme viața, a trimis un mesaj de adio prietenei sale și mai multor amici. Doi din cei care au primit mesajul au fugit în goană spre locuința tânărului, s-au urcat în pod și au tăiat sfoara de la gâtul sălăjeanului. Surse medicale susțin că, dacă cei doi tineri ajungeau cu două minute mai târziu, viața lui Dani se sfârșea.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj care l-a resuscitat pe tânăr, apoi la transportat la UPU și mai apoi la secția de psihiatrie.

“Am intervenit vineri seara la un caz, o tentativă de sinucidere în Mirșid. Din fericire, tragedia nu s-a întâmplat. Este vorba de un tânăr de 27 de ani pe care echipajul l-a preluat și l-a transportat la UPU iar mai apoi a fost internat la secția de psihiatrie”, spune Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj.

Se pare că Dani nu se mai înțelegea cu prietena sa în ultimul timp, iar acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi vrut să-și curme viața.

Motivul neînțelegerii dintre el și prietena sa este, din câte spun apropiații lor, faptul că, Dani l-a bătut pe un tânăr pe un teren cu suprafață sintetică din Sălaj, iar victima a depus o plângere la Judecătoria Zalău. De atunci, Dani s-a schimbat complet, spun apropiații din sat.

Dani a jucat fotbal în Liga a V-a la Largiana Românași, dar și în Campionatul Județean de Minifotbal la mai mult echipe, fiind chiar și cel mai bun marcator.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL