Connect with us

FOTBAL

Un jucător de la Rapid Jibou, implicat într-un accident rutier


În timp ce se deplasa cu bicicleta pe un drum agricol din Năpradea, Mihai Donci a fost lovit de un autoturism condus de o femeie din Jibou


Unul dintre cei mai promițători jucători de la Rapid Jibou a fost aproape de o tragedie. Astfel, vineri după-amiază, la ora 18.18, Mihai Donci (n. 9 martie 2003) a fost implicat într-un accident rutier ce putea avea urmări grave.

În timp ce se deplasa cu bicicleta pe un drum agricol din Năpradea, puştiul de la Rapid Jibou a uitat să dea prioritate la o intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa regulamentar.

“Vineri, 15 septembrie, ora 18.18, un minor de 13 ani se deplasa cu bicicleta pe un drum agricol din localitatea Năpradea, iar la intersecţia cu DJ 108E nu a acordat prioritate unui autoturism, care se deplasa pe drumul prioritar, condus de o femeie de 38 de ani, din Jibou, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, minorul a fost rănit uşor. Politiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În urma impactului, fotbalistul a fost rănit şi a fost transportat la spital. Se pare că copilul şi-a fracturat mâna şi piciorul, însă – din fericire – viaţa sa nu a fost pusă în pericol.

Colegii de la echipa de juniori D a Jiboului sunt alături de Mihai, astfel că mesajele de îmbărbătare curg pe reţelele de socializare. Aceştia, dar şi familia şi prietenii, îl aşteaptă cât de repede în teren pe promiţătorul atacant al Jiboului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL