Connect with us

FOTBAL

Accidentare cumplită la un joc de juniori din Liga a IV-a Sălaj


Când mai erau vreo două minute de joc din partida dintre Flacăra Halmăşd şi Unirea Mirşid, Raul Chiş – portarul oaspeţilor – şi-a rupt tibia, ajungând la spital


Momente cumplite la un meci de juniori din Liga a IV-a. Astfel, în jocul dintre Flacăra Halmăşd şi Unirea Mirşid, din etapa a treia, portarul oaspeţilor a suferit o accidentare gravă.

Când mai erau de jucat mai puţin de două minute, un duel pentru balon între un atacant de la Flacăra şi portarul celor de la Unirea a dus la accidentarea acestuia din urmă. Martorii spun că cei doi jucători s-au lovit tibie în tibie, iar goal-keeper-ul Mirşidului a căzut la pământ, urlând de durere.

Imediat, jocul a fost întrerupt şi portarul Raul Chiş (n. 2 Iulie 1999) a primit primele îngrijiri, după care a fost dus în afara terenului, ulterior fiind transportat de urgenţă cu o maşină până la Spitalul Orăşenesc “Prof. Dr. Ioan Puşcaş” din Şimleu Silvaniei.

În oraşul de la poalele Măgurii, tânărul nu a putut beneficia de prea multe servicii, deoarece cadrele medicale au aplicat o atelă gipsată şi jucătorul Mirşidului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău.

Aici, Raul Chiş a făcut mai multe investigaţii, iar diagnosticul este unul destul de sever: fractură de tibie! Tânărul a petrecut noaptea trecută la spital, iar doctorul Florian Neaga a spus că acesta are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Cu toate acestea, portarul Unirii nu vrea să audă de operaţie, iar în cursul zilei de luni acesta a şi părăsit spitalul.

“Chiar după accidentare, am avut unele dureri de nu am mai ştiut de mine. Până la urmă am ajuns la Zalău, unde am făcut un film şi doctorii au spus că trebuie să fac operaţie la tibie. Totodată, gipsul de la Şimleu a fost schimbat, iar acum piciorul este imobilizat până la şold. Eu nu vreau să stau nu ştiu câte luni cu placă şi şuruburi în picior şi nu am fost de acord cu intervenţia chirurgicală. Am înţeles că problema se poate rezolva şi altfel, cu atât mai mult cu cât tibia nu s-a deplasat. Eu sper ca în câteva luni o să îmi revin”, ne-a portarul Raul Chiş, cel care în ultima perioadă a făcut parte de mai multe ori şi din lotul echipei de seniori.

Cu operație sau fără, goal-keeper-ul formației Unirea Mirșid a devenit incert pentru tot turul de campionat, astfel că revenirea sa pe gazon s-ar putea realiza undeva în primăvară.

O situaţie mai clară s-ar putea stabili peste două săptămâni, după ce el va reveni la spital pentru control.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL