Connect with us

FOTBAL

Arbitru divizionar bruscat în Liga a V-a Sălaj!


Într-un joc în care gazdele de la Dumbrava Ciocmani au câştigat fără probleme în faţa titratei Cetatea Almaşu, “centralul” Sergiu Corb a fost lovit de un jucător de la oaspeţi. Totul s-a întâmplat în minutul 80, pe motiv că arbitrul nu a sancţionat un fault, la o fază la care el a aplicat legea avantajului pentru Cetatea, dar care s-a terminat cu gol în poarta celor de la… Almaşu


Partida dintre Dumbrava Ciocmani şi Cetatea Almaşu s-a terminat cu o victorie clară a gazdelor (scor 4 – 0), deşi formaţia din comuna Băbeni a fost înfiinţată doar în această vară!

Deşi este lipsită de experienţă competiţională, Dumbrava a dominat jocul de la început şi până la final, iar acest lucru nu le-a priit prea tare oaspeţilor. În aceste condiţii, au venit şi momente de nervozitate în tabăra celor de la Almaşu. În minutul 80, la scorul de 3 – 0, nervii au cedat la o fază de atac a celor de la Cetatea.

Jucătorul oaspeţilor aflat la minge a fost faultat la distanţă de poarta adversă, dar arbitrul Sergiu Corb a lăsat avantaj. Mingea a ajuns în careul celor de la Ciocmani, dar portarul Liviu Bot (transferat în această vară tocmai de la campioana Dumbrava Gîlgău) a reţinut balonul şi l-a degajat departe, ajungând la Vlad Revnic, cel care a înscris pentru 4 – 0! În acel moment, jucătorul Radu Tripon a mers la arbitru şi i-a cerut socoteală.

După mai multe proteste, jucătorul la Cetatea Almaşu a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Au urmat injurii şi ameninţări la adresa “centralului” din Zalău, iar Tripon l-a împins şi chiar l-a lovit în figură! Safar Tibor “căpitanul” celor de la Cetatea, s-a implicat în conflict şi cu greu l-a oprit pe colegul său.

Într-un târziu, agresorul a părăsit suprafaţa de joc şi partida a continuat. Cazul de la Băbeni a ajuns acum pe masa Comisiei de Disciplină, iar jucătorul Radu Tripon ar putea face o pauză forţată mai lungă.

Pentru tânărul arbitru, cel care a avut o prestaţie bună la meciul de duminică, activitatea continuă în plin, având în vedere că Sergiu Corb este unul dintre arbitrii de calitate din Sălaj, el făcut parte din lotul divizionar.


Ultimă oră.
Comisia de Disciplină de la AJF Sălaj a analizat cazul şi l-a suspendat pe jucătorul Radu Tripon pentru un an. În plus, jucătorul celor de la Cetatea Almaşu a fost amendat cu suma de 150 de lei.

 

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 septembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL