Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău s-a înscris în campionatul Diviziei A2


Deși a rămas fără sprijin financiar de la Primăria Zalău, gruparea condusă de Gabriel Terheș se bazează pe susținerea de la Consiliul Județean Sălaj


Pentru al treilea sezon la rând, Zalăul va avea echipă de volei și în liga secundă, acolo unde s-a înscris din nou Volei Club Zalău.

Chiar dacă în această vară, gruparea de sub Meseș a rămas fără sprijin financiar de la Primăria Zalău, Volei Club Zalău își continuă activitatea, mai ales că va primi 50.000 de lei de la Consiliul Județean Sălaj. Jumătate din această sumă va fi alocată în prima parte de campionat, iar diferența urmează să fie virată în anul 2018.

În sezonul 2017 – 2018, Volei Club Zalău va activa tot în Seria Vest, de unde mai fac parte doar patru echipe, este vorba de ”U” Cluj, CSS CNE Lapi Dej, CSM Câmpia Turzii și ProVolei Arad.Prima etapă este programată pe 14 octombrie, Volei Club Zalău urmând să joace pe teren propriu cu CSS CNE Lapi Dej.

Sistemul de desfășurare al campionatului este același ca și în sezonul trecut, iar după disputarea turului și a returului, va începe play-off-ul, urmând ca la final, două echipe să se califice la turneul de promovare.

Să mai spunem că în sezonul trecut, Volei Club Zalău a ajuns la turneul semifinal unde s-a clasat pe locul 3 în Seria Vest, în spatele formațiile care au participat la barajul de promovare și care de fapt au ajuns în prima ligă, CSS 2 Baia Mare și CSU Vest Timișoara.

Mai multe despre acest subiect, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2