Connect with us

FOTBAL

Primul meci şi prima gafă pentru Sporting Zalău


Deşi în teren a surclasat câştigătoarea Seriei Vest din sezonul trecut, noua formaţie a municipiului Zalău a pierdut jocul cu Unirea Hereclean la ”masa verde”


După ce FC Zalău a dispărut din Liga a III-a, oraşul de sub Meseş a rămas doar cu o echipă în Liga a V-a, care s-a înfiinţat în această vară.

Conducătorii de la AS Sporting Zalău au dorit să se înscrie direct în Liga a IV-a şi aveau intenţii de promovare încă din primul sezon, dar cum regulamentele de la AJF Sălaj nu au permis înscrierea echipei în eşalonul al patrulea, noua formaţie de fotbal a Zalăului a început de la zero, din Liga a V-a.

Lotul echipei a fost format cu jucători din oraş, dar a fost adus şi Vlad Riza, fostul golgheter de la Viitorul Băbeni, astfel că în prima etapă, AS Sporting Zalău nu a avut nicio emoţie şi a surclasat câştigătoarea Seriei Vest din sezonul trecut, este vorba de Unirea Hereclean, în faţa căreia s-a impus cu 6 – 1.

Cu toate acestea, gruparea de sub Meseş a rămas fără niciun punct, după ce Comisia de Disciplină s-a autosesizat că Sporting Zalău a folosit un jucător fără drept de joc şi rezultatul s-a decis la ”masa verde”.

Este vorba de jucătorul Vlad Riza, al cărui transfer a fost făcut, însă nu a fost înregistrat în timp util la AJF Sălaj, decât după disputarea jocului. Pe lângă pierderea jocului, Comisia de Disciplină a decis ca AS Sporting să fie amendată cu  200 de lei.

“Într-adevăr din cauza unei probleme de organizare ne vedem obligați sa pierdem acest prim joc, însă ne asumăm această decizie. Avem o echipă puternică, competitivă și sunt convins că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul stabilit. Este normal ca forurile care conduc fotbalul sălăjean sa se autosesizeze în cazul în care regulamentele nu sunt respectate, însă ne dorim sa se facă acest lucru în toate cazurile, nu doar în cele ale echipei noastre. În cursul zilei de luni transferul jucătorului Vlad Riza a fost oficializat, astfel ca acesta este jucătorul echipei Sporting Zalău”, ne-a declarat Robert Goie, delegatul echipei.

În aceste condiţii, Sporting Zalău va încerca să obţină primele puncte duminică, în deplasarea de la Venus Borla.

Loading...
loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL