Connect with us

FOTBAL

Noua echipă de fotbal a Zalăului a debutat cu o victorie clară în Liga a V-a. GALERIE FOTO


În prima etapă din campionat, AS Sporting Zalău s-a impus cu 6 – 1 în partida de pe Stadionul Municipal cu Unirea Hereclean


După nouă ani în care FC Zalău a reprezentat orașul și chiar județul în Liga a III-a, Zalăul a rămas cu fotbal doar de Liga a V-a.  AS Sporting Zalău a început de la zero și s-a înscris în Liga a V-a, fiind repartizată în Seria Vest.

Sâmbătă după-amiază, în chiar primul joc al sezonului, noua echipă de fotbal a orașului a jucat pe Stadionul Municipal cu Unirea Hereclean, câștigătoarea campionatului trecut.

Deși și-a făcut lotul pe ultima sută de metri, formația antrenată de Adrian Deac a câștigat fără emoții. Ionuț Vasarhely și Răzvan Meleg au marcat câte o ”dublă”, în timp ce pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Adrian Porumb și Nicolae Maxim.

Să mai spunem că la primul meci din campionat, AS Sporting a fost urmărită din tribună de aproximativ 50 de spectatori.

AS Sporting Zalău – Unirea Hereclean 6 – 1 (4 – 1)
Au marcat: Ionuț Vasarhely (20 și 32), Nicolae Maxim (30), Răzvan Meleg (31 și 60) și Adrian Porumb (56), respectiv Ciprian Marian (44)

AS Sporting Zalău: Ciprian Petran – Bogdan Pușcaș, Nicolae Maxim, Asztalos Lorincz, Marius Colciar, Cosmin Balmuș, Adrian Porumb, Sergiu Druhora, Răzvan Meleg, Vlad Riza și Ionuț Vasarhely. Rezerve: Marius Talpa, Tunyogi Ferencz, Alin Pop și Bogdan Cozorici. Antrenor: Adrian Deac. Delegat: Ionel Potra

 

Mai multe amănunte despre aceste subiect, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

Loading...
loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL