Connect with us

FOTBAL

Un jucător a marcat nouă goluri într-un singur meci!

Atacantul şimleuan este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti ai Sălajului, însă evoluează doar în Liga a IV-a, acolo unde, la finalul săptămânii trecute, a marcat nu mai puţin de 9 goluri într-un singur meci

 

 La un moment dat, antrenorul lui FC Zalău, Marius Paşca, spunea că judeţul nostru nu are atacanţi de calitate care să facă faţă la nivelul Ligii a III-a. Insă, acest lucru nu este întru-totul adevărat. Gruparea de Liga a IV-a, CS Barcău Nuşfalău, are în curte unul dintre cei mai talentaţi atacanţi, este vorba despre tânărul Codruţ Ardelean. Acesta a făcut parte chiar din lotul echipei FC Silvania, pe vremea când activa în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării. "nsă, la un moment dat, a lăsat fotbalul pentru artele marţiale. A evoluat şi în Campionatul Naţional de juniori republicani sub comanda lui Adrian Damian, iar acum a ajuns să joace în Liga a IV-a, la echipa de seniori CS Barcău Nuşfalău.

Calităţile sale au atras atenţia unor cluburi din ţară, printre acestea numărându-se chiar Viitorul Constanţa, grupare condusă de Gheorghe Hagi. Insă, Codruţ Ardelean nu a rezistat prea mult timp departe de casă nici când a fost chemat la lotul naţional de juniori. Astfel că acum face ravagii în Liga a IV-a Sălaj şi în Campionatul Judeţean Sălaj de minifotbal.

Duminica trecută, Codruţ Ardelean a fost protagonistul unui episod mai rar întâlnit pe un teren de fotbal. Atacantul grupării din comuna sălăjeană Nuşfalău a marcat nu mai puţin de 9 goluri în poarta formaţiei AS Venus Măerişte, câştigătoarea fazei judeţene din acest an a Cupei României. Ca atare, jucătorul originar din Şimleu Silvaniei este lider autoritar în clasamentul celor mai buni marcatori ai Sălajului şi impresionează meci de meci, însă FC Zalău, singura echipă care reprezintă judeţul în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc, nu l-a avut în vizor în vară, când chiar a căutat un atacant tânăr.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL