Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ultima oră! Mașină în flăcări în Zalău. GALERIE FOTO


Un Volkswagen Passat al unui tânăr clujean venit în vizită la o cunoștință în zona blocurilor ANL de pe strada Olarilor a luat foc la doar trei minute după ce șoferul a oprit motorul. Cei care au alertat pompierii au fost doi zălăuani care stăteau la o bere


O mașină a luat foc pe strada Olarilor din Zalău la doar trei minute după ce șoferul a oprit motorul. Totul s-a petrecut în jurul orei 20.00 pe strada Olarilor, în zona blocurilor ANL.

Șoferul mașinii este un tânăr din Cluj care a venit în vizită la o fată care locuiește într-un apartament ANL. Cei care au alertat pompierii au fost doi localnici care stăteau la o bere în curtea vecină blocurilor ANL.

Ei au și intervenit cu trei extinctoare, dar fără să reușească să stingă focul.

“Stăteam aici în curtea vecină la o bere. Am simțit la un moment dat miros de fum, dar prietenul meu a spus că nu are ce să miroase. Totuși eu am ieșit din curte și am văzut cum iese un fum puternic de la mașina parcată peste drum de noi. Am sunat la 112 și până să vină Pompierii am încercat să sting focul cu extinctoare”, ne povestește localnicul care a alertat autoritățiile.

La scurt timp au ajuns și Pompierii care au reușit să stingă flăcările. La fața locului au sosit și echipaje de la SMURD și Poliție.

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj