Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV. Autorii jafului armat de la Sărmăşag au fost prinşi!


După ce săptămâna trecută au intrat cu pistoale şi cuţite într-un bar din Sărmăşag – de unde au furat 1.500 de lei şi telefoane mobile – autorii faptei au fost prinşi după mai multe percheziţii ce au avut loc în această dimineaţă în localitatea Derşida


Tâlhărie calificată ca şi în Vestul Sălbatic la un local din Sărmăşag. Evenimentul a avut loc vineri, 11 august , în jurul orei 4 la un bar situat pe strada Popicăriei din Sărmăşag.

Persoane cu faţa acoperită au intrat înarmate cu pistoale şi cuţite în local şi le-au cerut angajaţilor localului banii şi mai multe bunuri din bar. În local nu era niciun client. Angajaţii le-au dat celor trei agresori suma de 1.500 de lei care era în local şi mai multe telefoane mobile. Cei trei tâlhari au fugit şi s-au ascuns de anchetatori.

Doi din tâlhari au fost prinşi de forţele de oridine la o săptămână de la eveniment.

Cei doi au fost identificaţi azi dimineaţă, după ce mai mulţi poliţişti şi mascaţi împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei au descins la mai multe locuinţe din satul Derşida, comuna Bobota. Cei doi au fost încătuşaţi şi duşi la audieri.

La această oră cei doi tâlhari sunt încă audiaţi de procuror şi poliţişti.

“Au fost mai multe percheziţii dimineaţă în cadrul dosarului de tâlhărie calificată de la Sărmăşag. Acţiunea este în desfăşurare”, spune Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

 

“Două persoane au fost identificate astăzi iar în acest moment cercetările sunt în plină desfăşurare”, confirmă în exclusivitate pentru Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj, Popmpilia Stana, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Pentru mai multe amănunte l-am contactat şi pe primarul comunei Sărmăşag, Dombi Attila care ne-a spus că nu ştie nimic despre eveniment deoarece este în conceidu la mare. În aceste condiţii, am luat legătura cu viceprimarul Kovacs Tiberiu care ne-a spus că ştie şi el că cei doi agresori ar fi fost prinşi şi a subliniat faptul că nu e pentru primadată când localul a fost jefuit.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj