Connect with us

HANDBAL

Schimbare de ultim moment: Clubul din Bekescsabai nu mai participă la turneul organizat de HC Zalău


Programul însă nu va suferi mari modificări, deoarece HC Zalău va evolua la acest turneu cu două echipe


Ediţia a IX-a a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj este şi în această vară un turneu de pregătire internaţional, fiind invitate şi două echipe din Ungaria, este vorba de Eubility Group Bekescsabai şi KC Kisvardai.

Pe ultima sută de metri, formaţia din Bekescsabai i-a anunţat pe organizatori că nu mai poate participa, deoarece o mare parte dintre jucătoare au probleme de sănătate.

Clubul maghiar a trimis joi dimineaţă şi o înştiinţare scrisă şi şi-a cerut scuze pentru această situaţie, însă turneul de la Zalău nu va suferi mari modificări. Asta deoarece tehnicianul Gheorghe Tadici a decis să formeze două echipe ale Zalăului, pentru a da posibilitatea cât mai multor jucătoare să evolueze.

Primul meci, cel dintre HCM Rm. Vâlcea şi KC Kisvardai a fost mutat de la ora 10.00, având în vedere că partida dintre HC Zalău şi Eubility Group Bekescsabai, programată la ora 11:15, a fost anulată.

Vineri după-amiază va evolua HC Zalău 2 cu KC Kisvardai, după care HC Zalău va întâlni HCM Rm. Vâlcea, în timp ce sâmbătă, echipa a doua a Zalăului va întâlnit pe HCM Rm. Vâlcea, ultima partidă a turneului urmând să aibă loc între HC Zalău şi KC Kisvardai.

Iată noul program al turneului de la Zalău:

Vineri, ora 10.00: HCM Rm. Vâlcea – KC Kisvardai
Ora 17.30: HC Zalău 2 – KC Kisvardai
Ora 19.15: HC Zalău – HCM Rm. Vâlcea

Sâmbătă, ora 10.00: HC Zalău 2 – HCM Rm. Vâlcea
Ora 11.30: HC Zalău – KC Kisvardai
Ora 13.30: Festivitatea de premiere

 

 

Loading...
loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL