Connect with us

HANDBAL

HC Zalău organizează un turneu internaţional. PROGRAMUL Cupei ”Consiliului Judeţean Sălaj”


Cupa “Consiliului Judeţean Sălaj” se va desfăşura în week-end, iar la start se vor alinia patru echipe, adică HC Zalău, HCM Rm. Vâlcea şi două formaţii din Ungaria, Eubility Group Bekescsabai şi KC Kisvardai


Trei săptămâni au mai rămas până la startul noului sezon din Liga Naţională, dar până atunci, HC Zalău mai are programate opt partide amicale. Trei dintre ele le va disputa în cadrul “Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”, turneu pe care gruparea de sub Meseş îl va organiza vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Competiţia amicală a ajuns la ediţia a IX-a şi va fi şi în acest an una internaţională, fiind invitate două echipe din Ungaria. Este vorba de Bekescsabai şi KC Kisvardai, grupări cu care HC Zalău s-a mai duelat în perioadele de pregătire, atât la Zalău, cât şi în Ungaria. La turneul de la Zalău a mai fost invitată şi HCM Rm. Vâlcea, formaţie cu care gruparea de sub Meseş s-a duelat în această vară la turneul din Zăvoi.

Cupa Consiliului Judeţean Sălaj va debuta vineri dimineaţă, de la ora 09.30, cu partida dintre HCM Rm. Vâlcea şi KC Kisvardai şi se va termina sâmbătă cu jocul dintre HC Zalău şi KC Kisvardai, care este programat la ora 11.30. De la ora 13.30, organizatorii au programat festivitatea de premiere.

Să mai spunem că şi la finalul săptămânii viitoare (25 – 27 august), HC Zalău mai are programat un turneu de verificare, în Ungaria, la Kisvardai, unde se va duela cu formaţia locală, dar şi cu Iuventa Michalovce şi Ferencvaros.

 

Programul turneului de la Zalău:

 

Vineri, ora 09.30: HCM Rm. Vâlcea – KC Kisvardai

Ora 11.15: HC Zalău – Bekescsabai

Ora 17.30: Bekescsabai – KC Kisvardai

Ora 19.15: HC Zalău – HCM Rm. Vâlcea

Sâmbătă, ora 10.00: Bekescsabai – HCM Rm. Vâlcea

Ora 11.30: HC Zalău – KC Kisvardai

Ora 13.30: Festivitatea de premiere

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL