Connect with us

HANDBAL

Revenire cu succes pentru Claudia Constantinescu


Interul de la HC Zalău a fost cea mai bună marcatoare în primul amical de la Sânicolau Mare cu SCM Craiova, în care a arătat o mare poftă de joc şi de goluri, având în vedere că ea revine după o perioadă lungă de absenţă din cauza unei accidentări


 

Chiar dacă nu a făcut transferuri sonore în această vară, HC Zalău se anunţă o nucă tare şi în noul sezon. Tadici mizează pe dorinţa de afirmare a jucătoarelor tinere aduse în această pauză competiţională, dar şi pe revenirea interului Claudia Constantinescu.

De fapt, încă de pe parcursul campionatului trecut, tehnicianul de la HC Zalău afirma că handbalista va fi transferul verii la gruparea de sub Meseş. Jucătoarea a revenit la antrenamtene încă de pe finalul sezonului trecut când a şi intrat în teren la un meci cu CSM Bistriţa.

Din această vară ea a început perioada normală de pregătire, iar în meciurile amicale a arătat o mare poftă de joc, dar şi de goluri. În amicalul cu SCM Craiova de la Sânicolau Mare, handbalista a fost cea mai bună marcatoare cu patru reuşite, toate din acţiune.

Tadici s-a declarat mulţumit de acest lucru, dar mai ales că handbalista a avut o evoluţie bună şi în zona centrală. Partida amicală a fost câştigată cu scorul de 30 – 26 de către SCM Craiova, însă s-a jucat trei reprize a câte 20 de minute.

Antrenorul Zalăului a utilizat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziţie, cu excepţia lui Paul Vişan, care nu jucat de loc, poarta Zalăului fiind apărată de Adina Sabău şi Raluca Kelemen.

 

Mai multe amănunte de la HC Zalău, în ediţia tipărită a ziarului din 16 august

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL