Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a obţinut prima victorie din perioada de pregătire


În cadrul evenimentului de la Sânicolau Mare, gruparea de sub Meseş a câştigat partida cu Bekescsabai la o diferenţă de cinci goluri, iar tot în cadrul turneului, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a fost învinsă de KC Siofoki


 

Perioada de pregătire continuă la HC Zalău, care şi la finalul săptămânii trecute a susţinut trei jocuri de verificare. Primul a avut loc cu SCM Craiova, după care zălăuancele au luat parte la evenimentul “60 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Unirea Sânicolau Mare”, unde au avut de susţinut două partide de verificare cu Eubility Group Bekescsabai şi KC Siofok.

În partida cu formaţia din Bekescsabai, gruparea de sub Meseş a obţinut şi prima victorie din perioada de pregătire şi s-a impus fără probleme, la o diferenţă de cinci goluri. Scorul final a fost 32 – 27 pentru formaţia zălăuană, după ce la pauză, tabela arăta egalitate, 13 – 13.

Sâmbătă, în cadrul turneului de la Sânicolau Mare, gruparea de sub Meseş s-a duelat şi cu KC Siofok, în faţa căreia Zalăul a condus în mai multe momente.

La pauză, echipa antrenată de Gheorghe Tadici era în avantaj cu trei goluri, 17 – 14, dar în a doua repriză, echipa din Ungaria a revenit şi a câştigat la limită, 27 – 26.

Tot în cadrul evenimentului de la Sânicolau Mare, au mai avut loc două partide amicale de handbal feminin. SCM Craiova a pierdut la o diferenţă mare de scor cu Siofok, după care sâmbătă a câştigat fără probleme disputa cu Bekescsabai.

Rezultatele înregistrate în cadrul evenimentului de la Sânicolau Mare:

 

HC Zalău – Bekescsabai 32 – 27 (13 – 13)

SCM Craiova – Siofok 15 – 30 (2 – 14)

HC Zalău – Siofok 26 – 27 (17 – 14)

SCM Craiova – Bekescsabai 28 – 15 (15 – 8)

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL