Connect with us

DIVIZIA A2

Claudiu Iov a ajuns la „U” Cluj


Voleibalistul în vârstă de 21 de ani a semnat un acord cu echipa de pe malul Someşului valabil pentru sezoanele 2017 – 2018 şi 2018 – 2019 


Fost jucător al formaţiei Volei Club Zalău, Claudiu Iov a semnat luni un acord cu echipa „U” Cluj valabil doi ani şi are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Zălăuanul a început voleiul încă din gimnaziu, fiind junior la CSS Zalău, însă s-a afirmat abia în liceu, când a ajuns în lotul celor de la Volei Municipal Zalău, cu care a cucerit şi Cupa României! În ultimii doi ani, el a evoluat în Divizia A2 pentru echipa Volei Club Zalău.

Să precizăm că anul trecut, „U” Cluj  evolua  în Divizia A1, dar a retrogradat la finalul sezonului.

„Mă bucur că am ajuns la o înţelegere cu cei de la U Cluj. Sper să mă integrez repede în colectiv şi colaborarea să fie de durată. Am ales să merg la echipa din Cluj deoarece este o echipă formată din studenţi cu planuri serioase pe viitor şi mă gândesc că poate fi o rampă de lansare. Mi-a plăcut şi la echipa de la Zalău, am fost o echipă unită cu rezultate destul de bune şi mă bucur că am putut evolua aici”, ne-a spus Claudiu Iov.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A2