Connect with us

HANDBAL

Raluca Kelemen a revenit de la Naţională


În ultimele săptămâni,“portăriţa”  a fost angrenată cu Naţionala Under 19 la Campionatul European  din Slovenia,  unde România a avut o evoluţie mai modestă şi s-a clasat doar pe locul 9


 

Chiar dacă a început pregătirile de aproape o lună de zile, tehnicianul de la HC Zalău nu a avut la dispoziţie toate jucătoarele, iar Raluca Kelemen nu a efectuat nici măcar o şedinţă de pregătire sub comanda lui Gheorghe Tadici. Transferată în această vară de la CSS Caracal, “portăriţa” de 19 ani a fost angrenată în această perioadă cu echipa naţională a României Under 19, la Campionatul European din Slovenia.

Deşi speranţele erau mari pentru selecţionata condusă de Ion Crăciun care visa chiar la o medalie, până la urmă, România a terminat competiţia doar pe locul 9. “Tricolorele” au început extrem de modest turneul final şi în grupă au obţinut doar o victorie cu Suedia, fiind învinse de Ungaria şi Olanda. În aceste condiţii, România a ratat calificarea în turneul pentru locurile 1 – 8 şi a rămas să lupte pentru o clasare între locurile 9 – 12.

Abia după ce au ratat şansa de a lupta pentru medalii, fetele pregătite de Ion Crăciun s-au trezit şi au crescut nivelul de joc, iar în a doua parte a competiţiei au obţinut patru victorii. După 29 – 23 cu Croaţia şi 29 – 21 cu Macedonia în grupa intermediară, tricolorele au învins Slovenia cu 26 – 17 şi Suedia cu 32 – 30 în meciurile eliminatorii, astfel că au terminat pe locul 9.

Revenită de la Campionatul European, Raluca Kelemen s-a alăturat lotului celor de la HC Zalău şi va putea debuta la formaţia zălăuană chiar în partidele amicale ce sunt programate la final de săptămână.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL