Connect with us

Ştiri din Sălaj

ÎNFIORĂTOR! Un tânăr din Bănişor şi-a omorât tatăl cu toporul, crezând că este Diavolul


Se pare că criminalul în vârstă de 33 de ani avea probleme psihice şi el le-ar fi spus sătenilor după crimă că a fost trimis de Domnul să-l omoare pe tatăl lui, care este Diavolul


Un tânăr de 33 de ani din Bănişor şi-a ucis sâmbătă tatăl de 64 de ani lovindu-l cu o secure în cap de mai multe ori. Tragedia s-a petrecut în timp ce tatăl său dormea.

Criminalul a fost arestat imediat după crimă, iar duminică a fost arestat preventiv timp de 30 de zile.

Prim-procurorul Crin Bologa a declarat că tânărul de 33 de ani are afecţiuni pshicice şi că va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabilii dacă are discernământ cu privire la fapta savarsita.

Criminalul este Liviu Buciu, care a lucrat în domeniul IT în Cluj. A absolvit liceul la CNS Zalău, profilul matematică-informatică şi a fost chiar olimpic la matematică.

Tânărul era cunoscut în comună drept un băiat deştept, foarte isteţ şi respectuos. Liviu este necăsătorit şi are o soră în Irlanda.

Mama lui a decedat cu ceva ani în urmă, iar tatăl lui era pensionar. Oamenii din Bănişor spun că cei doi nu s-au certat, erau o familie liniştită, modestă. Sătenii sunt şocaţi şi spun că imediat după crimă, Liviu a spus că a fost trimis de Domnul să-l omoare pe tatal lui, care este diavolul.

Trupul neinsufleţit al victimei a fost transportat la morga Spitalului de Ugenţă Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj