Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a pierdut toate meciurile la turneul de la Râmnicu Vâlcea. REZULTATELE COMPLETE


După ce în prima zi a fost învinsă la o diferenţă de şapte goluri de Măgura Cisnădie şi la zece de către SCM Craiova, în ultimul joc, cel de vineri, sălăjencele au pierdut la limită cu gazdele de la HCM Rm. Vâlcea


Cu o lună înainte de startul Ligii Naţionale, HC Zalău a început seria turneelor de verificare, iar primul a avut loc joi şi vineri, la Râmnicu Vâlcea.

La această competiţie amicală, echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a duelat cu formaţii care în această vară s-a întărit puternic, în special SCM Craiova şi HCM Rm. Vâlcea.

În primul joc, zălăuancele s-au duelat cu Măgura Cisnădie, dar după o primă repriză bună în care au condus la limită, în partea secundă, adversarele au revenit şi au câştigat la o diferenţă de şapte goluri.

Tot joi, a urma partida cu SCM Craiova, în care gruparea de sub Meseş nu a avut nicio şansă. La pauză, oltencele au condus la o diferneţă de trei goluri, iar în partea secundă s-au desprins decisiv şi s-au impus cu 10 goluri diferenţă.

În ultima zi, HC Zalău a întâlnit HCM Rm. Vâlcea şi a făcut un joc mult mai bun, pe care l-a pierdut în cele din urmă greu, la o diferenţă de un singur gol.

După acest turneu, Zalăul s-a clasat pe ultimul loc, însă acest lucru contează mai puţin, deoarece Tadici a dorit să vadă la lucru fiecare jucătoare. Oricum, până la primul joc oficial, zălăuancele vor mai susţine cel puţin 15 partide de verificare, în care Valentina Panici şi colegele sale se pot pune la punct şi la partea tehnico-tactică.

Să mai spunem că turneul de la Râmnicu Vâlcea a fost câştigat de către SCM Craiova, formaţia antrenată de Bogdan Burcea înregistrând trei victorii, toate la diferenţe mari de scor.

Rezultatele înregistrate la turneul de la Vâlcea:

 

Măgura Cisnădie – HC Zalău 31 – 24 (11 – 12)

HCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova 18 – 22 (7 – 10)

SCM Craiova – HC Zalău 30 – 20 (12 – 9)

HCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie 38 – 29 (19 – 12)

Măgura Cisnădie – SCM Craiova 25 – 36 (10 – 21)

HCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău 25 – 24 (10 – 10)

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL