Connect with us

DIVIZIA A1

Până la urmă, Volei Municipal Zalău se reuneşte tot în 7 august


După ce oficialii au dorit ca echipa să revină mai repede la antrenamente, chiar din prima zi a lunii august, până la urmă, campioana se reuneşte la data stabilită iniţial


 

Noul sezon din Divizia A1 începe în prima săptămână a lunii octombrie, iar deja echipele se pregătesc de reunire. Şi Volei Municipal şi-a programat reunirea lotului pe data de 7 august, dar iniţial conducerea tehnică a decis ca voleibaliştii zălăuani să revină mai repede la pregătire, chiar în prima zi a lunii august.

Am dorit să aflăm mai multe amănunte cu privire la reunirea campioanei, pentru a şti exact locaţia şi ora, astfel că l-am contactat pe antrenorul principal Marian Constantin, pe secundul Bogdan Nicolae, chiar şi pe preşedintele Vasile Coţa, însă toţi s-au făcut că “plouă” la apelurile noastre telefonice. Am încercat să luăm legătura cu dânşii chiar şi prin mesaje, însă fără niciun efect, astfel că am solicitat informaţii printr-un e-mail trimis pe adresa clubului. Nici din această parte nu am primit răspuns.

Pare oarecum ciudat acest comportament al oficialilor de la campioana României, care ar fi bine să înţeleagă că trebuie să ofere informaţii pentru presă, mai ales că sunt plătiţi din bani publici! Am dorit să venim cu informaţii clare pentru iubitorii voleiului din Zalău şi chiar din judeţ, dar până la urmă, am aflat dintr-o altă sursă, nu una oficială, că reunirea lotului a fost amânată pentru 7 august, practic data stabilită iniţial. Probabil, această decizie a fost luată pentru ca de săptămâna viitoare să ajungă la echipă şi noile achizţii, secundul Filip Stoilovici şi liber-oul Pylyp Harmash.

Să mai spunem că primul meci oficial al campioanei va avea loc pe data de 30 septembrie, în cadrul Supercupei României cu Arcada Galaţi, partida urmând a avea loc la Ploieşti. În prima etapă din Divizia A1 programată pe 7 octombrie, Volei Municipal Zalău va juca pe teren propriu cu Explorări Baia Mare.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1