Connect with us

FOTBAL

Ce presupune deschiderea unui cont de pariuri online?


Vrei să joci la pariuri online, însă nu ai experiență cu deschiderea conturilor pe internet? Stai fără grijă, îți explicăm noi acum ce ai de făcut, pe îndelete, pentru a te ghida către plasarea primului tău pariu online!


În primul rând, trebuie să te hotărăști la ce casă de pariuri online vrei să joci. În România, putem paria legal numai la casele de pariuri online licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). În momentul de față avem 15 agenții licențiate, însă nu toate acestea se ridică la cel mai înalt nivel.

Specialiștii de pe cel mai mare site de pariuri sportive online de la noi din țară ne recomandă 5 agenții de top, la care putem paria 100% legal și lipsit de risc. Interesant este că profesioniștii au conturi deschise la mai multe agenții, lucru pe care ar trebui să-l facă toți pariorii ambițioși. Având acces la ofertele operatorilor de top, pariorul își mărește șansele de a deveni iscusit, pentru că are posibilitatea de a paria de fiecare dată la agenție care îi oferă cele mai mari cote pentru pariul care îl interesează.

Și mai mult decât atât, pariorul care s-a înregistrat la operatorii de top poate beneficia și de cele mai avantajoase facilități și oferte din piața autohtonă a pariurilor online.

Procesul de deschiderea al unui cont de pariuri online este aproape același, indiferent de operatorul ales. Primul pas este să dai click pe butonul de înregistrare și să completezi câmpurile solicitate. Pe lângă datele din buletin, va trebui să treci o adresă de e-mail și un număr de telefon valid, pentru că va trebui să validezi contul și să poți comunica cu operatorul. Totodată, vei avea nevoie să-ți aleg și un nume de utilizator, dar și o parolă, cu care te vei loga de fiecare dată când vrei să pariezi.

Apoi, după ce ai completat toate câmpurile obligatorii și a selectat valuta aleasă (atenție, valuta nu se mai poate schimba ulterior), citește notificare primită de la operator; în anumite cazuri, este posibil să ți se ceară să dai click pe un link de confirmare trimis pe e-mail sau să introduci un cod trimis prin SMS la numărul de telefon pe care l-ai specificat în formular.

Acum, autentifică-te în cont. Următoarea etapă este alimentarea contului. Mai mult ca sigur deja ai primit o invitație de a efectua primul depozit. Vezi care sunt metodele de plată acceptate de operatorul ales și efectuează o depunere. În general, cu un card bancar VISA Electron vei putea depune și retrage de la orice operator.

Și cu Mastercard vei putea tranzacționa fără probleme la marea majoritate a caselor de pariuri online. Există totuși și alte metode acceptate, cum ar fi: Skrill, Neteller, Paysafecard, Transfer bancar, Wester Union, Bitcoin și numerar (fie prin intermediul unor tonomate de plăți, fie prin intermediul unor agenții stradale). Da, chiar poți juca la pariuri online și fără să ai cont bancar sau card bancar!

După ce ți-ai alimentat contul folosind metoda dorită, îți recomand să-ți verifici contul pe cât de repede posibil pentru a-ți lua o grijă. Operatorii de jocuri de noroc licențiați în România sunt obligați să îți solicite o copie de pe buletin și o copie de pe o factură de utilități care să nu fie mai veche de 3 luni. Dacă procesul de verificare nu se finalizează cu succes în termen de 30 de zile de la deschiderea contului, agenția are obligați de a-ți suspendat contul și de a vira soldul către bugetul de stat. Așa că fă bine și ia-ți această grijă o dată și pentru totdeauna.

Urmează momentul mult așteptat: plasarea primului pariu online. Tot ce trebuie să faci este să cauți partida dorită sau să navighezi prin meniuri până ajungi la meciul care te interesează, să dai click pe cota care se află în dreptul pronosticului dorit, să introduci miza și să dai click pe butonul „Plasați pariul” și pe cel de confirmare – acolo unde este cazul.

Nu uita să joci responsabil. Nu investi în pariuri mai mult de 10% din veniturile tale lunare. Pariurile trebuie să reprezinte o distracție, așa că nu juca niciodată sume de bani destinate altor cheltuieli și adresează-te specialiștilor dacă situația îți scapă de sub control.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL