Connect with us

DIVIZIA A1

Buget record pentru CS Volei Municipal Zalău!


Pentru sezonul 2017 – 2018, campioana României va beneficia de cel mai mare buget din istoria voleiului sălăjean: peste 3.4 milioane de lei! Astfel, Primăria municipiului Zalău pregăteşte nu mai puţin de 3 milioane de lei, urmând ca restul de bani să vină din alte surse


După CS Elcond şi CS Remat, a venit momentul ca şi CS Volei Municipal să cucerească titlul naţional. Astfel, după trei titluri consecutive de vicecampioană naţională, gruparea de la poalele Meseşului a cucerit medaliile de aur.

La un moment dat, campioana României se pregătea şi de Liga Campionilor, dar până la urmă echipa pregătită de Marian Constantin va juca în Challenge Cup. Cu câteva schimbări în lot, Zalăul se pregăteşte de un nou sezon, în care obiectivele sunt cam acelaşi ca şi anul trecut, adică o clasare pe primele patru locuri, finala Cupei României şi prezenţa în cupele europene.

Cu toate acestea, administraţia locală va fi mai generoasă pentru noul proiect de finanţare, având în vedere că CS Volei Municipal va beneficia de cel mai mare buget din istoria voleiului sălăjean! Astfel, pentru sezonul 2017 – 2018, conducerea clubului a depus un proiect de finanţare în valoare de peste 3.4 milioane de lei, mai exact: 3.411.112 lei. Din aceşti bani, Primăria municipiului va aloca suma de 3.07 de milioane de lei, iar 341.112 de lei va reprezenta contribuţia proprie a clubului (acţionari, sponsori şi alte surse).

 

Proiectul a trecut cu brio de Comisia de analiză a proiectelor, iar în şedinţa Consiliului Local de vineri aleşii noştri vor da “undă verde” proiectului de finanţare. Să precizăm faptul că autorităţile locale au solicitat încă de acum câteva luni defalcarea bugetului în două: de o parte activităţile din competiţiile interne (campionat+cupă), iar de cealaltă parte prezenţa în cupele europene. În aceste condiţii, din suma finanţată, 3.5 milioane de le vor fi alocaţi doar pentru Challenge Cup!

“Sunt preocupat de finanţarea unui nou proiect şi de participarea echipei în Cupele Europene, fiind aprobat în acest sens şi un buget de 350 mii lei, care poate fi folosit numai în acest scop”, spunea primarul Ionel Ciunt, acum câteva săptămâni.

Aşadar, Adrian Feher şi compania vor beneficia de un buget de peste 3.4 milioane de lei, buget ce poate fi considerat cel mai mare din istoria voleiului sălăjean. Spre exemplu, faţă de sezonul trecut, în care CS Volei Municipal a devenit campioana României, bugetul este cu 10% mai mare, deoarece Zalăul a beneficiat în stagiunea trecută de 3.05 milioane de lei!

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1