Connect with us

DIVIZIA A1

Milan Peric a lăsat Steaua pentru o rivală


Fostul secund al echipei ce a încheiat sezonul recent pe locul 4 în Divizia A1 va evolua la Dinamo în următorul sezon. “Le doresc celor de la Steaua tot binele în următorul sezon, pentru că încă am câţiva prieteni buni acolo”, ne-a spus Milan


După un sezon petrecut în liga secundă, Dinamo a revenit în această vară pe prima scenă a voleiului românesc. Pentru noul sezon, “alb-roşii” nu vor doar să facă “prezenţa” în Divizia A1 şi chiar au pretenţii mari pentru locurile fruntaşe.

Pentru a se putea lupta de la egal la egal cu forţele voleiului românesc, bucureştenii au reuşit şi câteva transferuri importante. Astfel, la gruparea din capitală au ajuns nume precum Mihai Mărieş, Caio de Pra, Andrei Georgescu, Scott Rhein, Raul Garrote şi Kaszap Tamas. Pe lângă aceşti jucători, alături de Dinamo vor continua şi Marius Şoloc, Bogdan Mureşan, Ionuţ Velicu, Cristian Chiţigoi şi Marius Floarea.

Totuşi, campania de transferuri a dinamoviştilor nu s-a încheiat aici. Astfel, “alb-roşii” au mai perfectat un transfer. Milan Peric este noul jucător al celor de la Dinamo, voleibalist care în sezonul trecut a evoluat la…Steaua Bucureşti.

Peric evoluează pe postul de secund, iar până să vină la Steaua, în 2016, acesta a evoluat doar în ţara sa natală, la Steaua Roşie Belgrad şi Sparak Ljig. Milan va împlini 26 de ani luna viitoare şi este un fost internaţional de juniori. Aceste transferuri importante se pare că l-au convins pe sârb să accepte oferta dinamoviştilor.

“Dinamo şi-a făcut o echipă cu jucători buni şi am decis să accept oferta lor şi am semnat. De asemenea, îmi place în Bucureşti şi românii şi sper că voi avea o viaţa frumoasă şi la Dinamo. Nu pot să spun prea multe despre aşteptările mele la noua echipă, dar sper că vom juca un volei bun, plăcut şi ne vom lupta pentru primele locuri în playoff”, ne-a spus Milan Peric.

La Steaua, Milan a făcut un sezon bun şi a reuşit să încheie sezonul pe locul 4, deşi “roş-albaştrii” erau o echipă nou-promovată. Despre perioada petrecută la Steau, sârbul a rămas cu impresii bune.

“La Steaua a fost o experienţă plăcută, a fost un sezon lung şi am jucat un volei bun, dar aceasta este o meserie şi astfel, această meserie te face să schimbi echipele şi locurile. Le doresc celor de la Steaua tot binele în următorul sezon, pentru că încă am câţiva prieteni buni acolo”, a încheiat Milan Peric.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1