Connect with us

DIVIZIA A1

EXCLUSIV. Adrian Gontariu a semnat cu Arcada Galați!


În sezonul viitor, cel mai bun voleibalist sălăjean din ultimul deceniu va fi adversarul campioanei CS Volei Municipal. Campion al României cu Deltacons Tulcea, CVM Tomis Constanța și cu CS Volei Municipal, acum internaționalul român vrea să cucerească medaliile de aur și pe Dunăre 


Viitorul voleibalistic al internaționalului Adrian Gontariu a fost stabilit. Asaltat de oferte din țară și din străinătate, experimentatul universal a finalizat discuțiile cu Arcada Galați, grupare care în această vară l-a dorit insistent.

Deși se putea transfera în Italia, Polonia, Turcia sau Grecia, jucătorul în vârstă de 33 de ani a rămas în țară și a semnat un contract pe un an cu Arcada Galați. Prin această mutare, gruparea de pe Dunăre speră să își materializeze visul, acela de a câștiga titlul național, deoarece în ultimii doi ani acolo s-a investit mult, iar mult aşteptatul trofeu întârzie!

După ce și-a pus semnătura pe noul contract, Adi Gontariu a declarat pentru ziarul Sportul Sălăjean: “Sunt entuziasmat că am semnat cu Arcada Galaţi. Începem un nou sezon cu gânduri mari şi sperăm la câştigarea titului. Va fi însă un campionat mult mai echilibrat şi mult mai puternic decât în sezonul trecut. Lumea a început să înţeleagă că trebuie să investeşti în echipe dacă vrei rezultate. Mă bucur că sunt 6, chiar 7 echipe, care vor avea ca şi obiectiv câştigarea campionatului”.

În această vară, la Galaţi au mai ajuns brazilianul  Lucas Victor Rangel (Panathinaikos Atena), Marian Bala (SCMU Craiova), muntenegreanul Luka Suljagic (Conad Reggio Emilia), sârbul Neven Majstorovic (Partizan Vizura Belgrad) şi bulgarul Dmytro Filippov (Olympiacos Pireu).

Interesant de spus faptul că primul joc oficial în tricoul Galaţiului din noul sezon va fi cel cu CS Volei Municipal Zalău, din Supercupa României, programată pe data de 30 septembrie, la Ploiești.

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iulie, puteţi vedea şi un interviu cu noul jucător al formaţiei Arcada Galaţi.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1