Connect with us

DIVIZIA A1

Dan Florea a semnat cu Ştiinţa Explorări Baia Mare


Fostul voleibalist al echipelor Ştiinţa Bacău, Phoenix Şimleu şi VCM LPS Piatra Neamţ va evolua în următoarele două sezoane în tricoul grupării băimărene


Ştiinţa Explorări Baia Mare a reuşit în această săptămână să perfecteze un nou transfer. După ce la formaţia din „capitala” Maramureşului a ajuns zălăuanul Vlad Negrean – fost jucător la CS Phoenix Şimleu, cu gruparea băimăreană a semnat un alt fost jucător al echipei de sub Măgura.

Astfel, Ştiinţa l-a transferat pe coordonatorul Dan Florea, un voleibalist născut în Dej, dar care a evoluat ultima dată în tricoul celor de la VCM LPS Piatra Neamţ. Florea s-a născut în data de 14 octombrie 1992 şi are 1,86 m.

Să spunem că în cariera sa la seniori, voleibalistul a evoluat pentru Ştiinţa Bacău, în Divizia A2, iar evoluţiile sale bune a atras privirile celor de la CS Phoenix Şimleu, echipă care l-a şi transferat.

Prin urmare, jucătorul născut în Dej a debutat în Divizia A1 la formaţia de sub Măgura. Din păcate, la sfârşitul anului 2015, Phoenix Şimleu s-a desfiinţat, iar jucătorii au fost nevoiţi să îşi găsească alte angajamente.

Dan Florea a ajuns la VCM LPS Piatra Neamţ, acolo unde a evoluat până la finele sezonului trecut. În această săptămână, voleibalistul a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu Ştiinţa Explorări Baia Mare. Un factor important în decizia jucătorului a fost şi faptul că va fi mai aproape de casă.

„Am auzit numai lucruri bune despre echipa din Baia Mare. Sunt mulţumit de oferta pe care mi-au făcut-o, în plus sunt în Ardeal. Îmi doresc să am o evoluţie cât mai bună şi să ajut echipa cât pot de mult”, ne-a spus Dan Florea.

Să spunem că la Ştiinţa Explorări va continua şi ungurul Nagy Csaba, care şi-a prelungit contractul cu gruparea din capitala Maramureşului, el având evoluţii constant bune în sezonul precedent în tricoul formaţiei băimărene.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1