Connect with us

FOTBAL

Florin Istrate: „Consider că mi-am făcut treaba la FC Zalău”


Experimentatul jucător s-a despărţit în această vară de gruparea „alb-albastră”, grupare a cărui viitor este unul în „ceaţă”. Totuşi, fotbalistul are şi un mic regret vizavi de perioada petrecută la Zalău


Viitorul echipei FC Zalău este unul incert, după ce proiectul pentru noul sezon, în care obiectivul era promovarea, nu a fost aprobat de către autorităţile locale. În aceste condiţii, jucătorii au început să îşi caute alte angajamente.

Unii dintre fotbaliştii care au evoluat pentru FC Zalău în sezonul trecut şi-au şi găsit alte echipe. Astfel, Grigore Turda şi Paul Mateciuc vor evolua în Liga a II-a, la ASU Poli Timişoara, respectiv Ştiinţa Miroslava, în timp ce Claudiu Băican a semnat cu nou promovata în Liga a III-a, Unirea Tăşnad.

Golgheterul „alb-albaştrilor”, Florin Istrate şi-a aflat şi el echipă, iar valorosul mijlocaş va îmbrăca tricoul Performanţei Ighiu, grupare ce a evoluat în Seria a IV-a din Liga a III-a, în sezonul precedent.

Despre perioada petrecută la Zalău, Istrate are amintiri plăcute, însă are şi un mic regret. În returul campionatului, fotbalistul s-a accidentat la un meci de minifotbal, ratând ultimele partide ale „alb-albaştrilor” din retur.

“Cu bune, cu rele, a fost o experienţă bună pentru mine. Am cunoscut nişte oameni cu care voi ţine legătura pe viaţă. Eu consider că mi-am făcut treaba la FC Zalău. Totuşi, ceea ce regret este doar accidentarea aceea stupidă, suferită pe sintetic”, ne-a spus Istrate.

Cât despre noua sa echipă, Istrate spune că a fost atras de proiectul grupării din Alba.

“În primul rând, am cunoscut nişte oameni care ştiu ce vor. Este un proiect frumos la Ighiu şi împreună cred că putem îndeplini obiectivul clubului, acela de a face performanţă”, a încheiat experimentatul fotbalist.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL