Connect with us

FOTBAL

TRAGEDIE în fotbalul mic din Sălaj: Vasile Moș a decedat după un accident cu bicicleta


Fostul conducător al formației Someșul Someș Odorhei, dar care în tinereţe a evoluat chiar şi la FC Armătura Zalău, și-a găsit sfârșitul la doar 52 de ani, după ce a căzut inexplicabil cu bicicleta


Ani la rând, Vasile Moş (n. 8 noiembrie 1964) s-a ocupat de destinele fotbalului din comuna Someş Odorhei. Ca jucător, ca antrenor, dar a fost şi conducătorul formaţiei Someşul Someş Odorhei, care în istoria sa a participat cu succes în Liga a V-a, dar şi în Liga a IV-a.

Aceasta, după ce el în tinereţe a îmbrăcat tricoul formaţiei FC Armătura Zalău, într-o perioadă în care gruparea de la poalele Meseşului activa în Divizia B!

De ceva timp, Vasile Moş s-a retras în linia a doua, astfel că în sezonul 2016 – 2017, în care Someşul s-a clasat pe locul 4 în Seria EST din Liga a V-a, antrenor a fost Ghiocel Narcis Brânduşe.

Beneficiind şi de susţinere financiară de la autorităţile locale, Someşul se pregătea de lupta pentru Liga a IV-a. Astfel, în această vară au avut loc câteva transferuri, iar Vasile Moş era aşteptat să revină, cu atât mai mult cu cât fiul său – Mihai Moş a revenit acasă, după ce în sezonul trecut a jucat în Liga a III-a, la Viitorul Ulmeni.

Din păcate, o mare tragedie a întrerupt liniştea la Someş Odorhei… Vineri seara, Vasile Moş venea spre casă din satul Domnin cu bicicleta, cu care mergea peste tot. În timp ce traversa cu viteză dealul ce desparte cele două localităţi, a căzut şi s-a lovit puternic, rămânând la pământ, cu mai multe coste rupte.

Undeva în jurul orei 19.30, un cetăţean l-a găsit în mijlocul drumului în stare de inconştienţă. Omul a sunat la 112 şi Vasile Moş a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Starea lui era critică, astfel că doctorii au vrut să îl trimită la spitalul din Oradea, dar în timp ce era băgat în Ambulanţă a făcut stop cardio-respirator.

În aceste condiţii, omul în vârstă de 52 de ani a rămas la Zalău şi starea a rămas critică. Cei din familie ne-au spus că Vasile Moş a făcut stop cardio-respirator de încă cinci ori, iar la ora 2.00 noaptea s-a stins din viaţă pe paturile Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău…

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL