Connect with us

LIGA I

Ioan Hosu: “Personal, sunt mulţumit de acest rezultat. Cu acest lot restrâns, nu cred că se putea mai mult”


Conducătorul celor de la Autoland Hosu se declară mulţumit de parcursul echipei sale la turneul final al Cupei României, având în vedere că Rechinii s-au confruntat cu ceva probleme de efectiv


În weekend-ul precedent, la Cluj-Napoca a avut loc turneul final al Cupei României la Minifotbal. La acest turneu, din partea Sălajului a participat şi Autoland Hosu. Rechinii au o experienţă mare la nivelul acestei competiţii, fiind una dintre cele mai vechi echipe din Sălaj şi o “obişnuită” a turneului final al Cupei României.

La ediţia din acest an, gruparea condusă de Ioan Hosu a făcut legea în grupă şi s-a calificat de pe primul loc în prima fază eliminatorie. Forma bună a Rechinilor a continuat şi acolo, iar Autoland a trecut de Flux Café Focşani. Din păcate, în faza şaisprezecimilor, sălăjenii au fost nevoiţi să dea piept cu Luceafărul Cluj, iar formaţia din oraşul de pe Someş s-a dovedit a fi o nucă prea tare.

Totuşi, Rechinii s-au confruntat şi cu ceva probleme de lot, iar în aceste condiţii, conducătorul echipei, Ioan Hosu, se arată mulţumit de parcursul avut de echipa sa.

“Locul de desfăşurare al competiţiei a fost unul plăcut, iar organizarea a fost una destul de bună. Din păcate, ne-am prezentat la acest turneu final cu un lot restrâns. Poate nu am avut noroc nici la tragerea la sorţi din şaisprezecimi şi am nimerit cu cei mai buni, dar asta e. Personal, sunt mulţumit de acest rezultat. Cu acest lot restrâns, nu cred că se putea mai mult, era posibil dacă aveam un lot mai mare. Ne-am pornit 12 la drum şi am ajuns doar 8. Au fost şi accidentări, dar şi probleme personale avute de anumiţi jucători. Totuşi, a fost un rezultat bun”, ne-a declarat Ioan Hosu.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in LIGA I