Connect with us

CUPA ROMANIEI

Autovip Lexus şi Autoland Hosu au părăsit turneul final al Cupei României


Autovip Lexus a fost eliminată în optimile de finală, în timp ce gruparea condusă de Hosu Ioan nu a reuşit să treacă de faza şaisprezecimilor de finală


Timp de trei zile, în perioada 7-9 iulie, la Cluj-Napoca a avut loc turneul final al Cupei României la minifotbal. Judeţul Sălaj a fost reprezentat de trei echipe, FS Grup Euro, Autoland Hosu şi Autovip Lexus. Cele trei grupări sălăjene au reuşit să facă meciuri foarte bune în grupele din care au făcut parte şi au obţinut primul loc fiecare.

Din păcate pentru sălăjeni, în fazele eliminatorii au început să apară tot mai multe echipe bune şi experimentate. Prima care a părăsit competiţia a fost FS Grup Euro, grupare care nu a reuşit să treacă de prima fază eliminatorie, fiind eliminată de Nordic Boys Baia Mare, la loviturile de departajare.

Tot de lovituri de departajare a avut nevoie şi Autoland Hosu în prima fază eliminatorie, însă gruparea condusă de Hosu Ioan a avut ceva mai multă şansă şi precizie la loviturile de departajare şi astfel, Rechinii s-au calificat în faza şaisprezecimilor. Din păcate, în 16-imi, Rechinii au întâlnit un adversar foarte puternic, este vorba despre Luceafărul Floreşti. Clujenii s-au impus într-o manieră categorică, scor 4 – 0, iar Autoland Hosu a părăsit competiţia.

Cel mai bun parcurs la acest turneu dintre echipele sălăjene l-a avut Autovip Lexus. Gruparea condusă de Ioan Chiş şi Călin Remeş şi-a dominat grupa din care a făcut parte şi a trecut fără emoţii în prima fază eliminatorie de Squadra Turda. În 16-imi, Autovip Lexus a învins Dedeman Reşiţa, datorită golurilor înscrise de Tudor Ulmeanu şi Lupo Lorand.  Din păcate, aventura frumoasă a sălăjenilor la acest turneu final s-a încheiat în optimi, acolo unde Autovip Lexus a pierdut duelul cu Maracana Biled, scor 1 – 4.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI