Connect with us

DIVIZIA A1

EXCLUSIV. Vicecampioana SCMU Craiova a transferat un fost jucător al Șimleului


După ce l-a achiziţionat pe sârbul Nikola Rosic, oltenii se pregătesc de o nouă tranzacţie. Astfel, echipa lui Dănuț Pascu a ajuns la un acord cu Ionuț Teleleu, cel care revine astfel în Bănie după o pauză de 4 ani!


În această vară, SCMU Craiova s-a despărţit de ambii coordonatori, cu care oltenii au cucerit medaliile de argint. Este vorba despre internaţionalul Cristian Bartha, cel care acum vrea să devină campion cu Tricolorul Ploieşti, în timp ce Andrei Georgescu a ajuns în capitală, la nou-promovata Dinamo Bucureşti.

Pentru a acoperi aceste plecări, vicecampioana s-a orientat către un fost jucător, este vorba despre Ionuţ Ciprian Teleleu (n. 1 Mai 1986). Deşi este originar din Câmpulung Muscel, voleibalistul acum în vârstă de 31 de ani s-a remarcat chiar în Bănie, acolo unde a făcut şi pasul spre voleiul mare.

Astfel, coordonatorul a jucat pentru SCMU Craiova numai puţin de opt ani, în perioada 2004 – 2013 (cu o pauză de un an, în care el a fost împrumutat la Rapid Bucureşti, în liga secundă) timp în care a cucerit şi medalia de argint.

În vara anului 2013, Teleleu a ajuns la poalele Măgurii, unde a îmbrăcat tricoul formaţiei CS Phoenix Şimleu Silvaniei. 

“La Craiova a fost o perioadă extraordinară şi chiar le mulţumesc tuturor pentru această ocazie. După aproape 9 ani, am avut nevoie de o schimbare, iar proiectul de la Şimleu m-a convins. Vreau să muncesc şi sper să avem rezultate, răsplătite şi de fani, care am auzit că sunt foarte apropiaţi de noi”, spunea jucătorul după semnarea contractului cu CS Phoenix.

După un sezon în Sălaj, voleibalistul s-a transferat la Caransebeş, acolo unde a evoluat până în această vară. Din păcate, gruparea bănăţeană s-a desfiinţat şi jucătorii au devenit liberi.

Pentru Ionuţ Teleleu a fost destul de uşor să îşi regăsească locul, deoarece el a discutat cu oltenii, cu care a şi ajuns la un acord, urmând ca în zilele viitoare să se semneze şi contractul.

Astfel,după o pauză de patru ani, jucătorul revine în Bănie acolo unde s-a simţit ca şi acasă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1