Connect with us

ATLETISM

Raul Crecan l-a mulţumit pe antrenorul său

Capitala a fost şi gazda “naţionalelor” rezervate juniorilor III, competiţie la care atletismul sălăjean a avut doi reprezentanţi. Dintre aceştia, cele mai bune rezultate i-au revenit sportivului profesorului Nelian Ianchiş – Raul Crecan. Atletul legitimat la CSS Zalău, deşi este la primul său an la categoria juniori III, s-a descurcat destul de bine în proba de 1.500m, unde s-a clasat pe poziţia a IX-a, cu timpul de 4:30, 29. Şi mai bine s-a descurcat la 3.000m, unde a trecut linia de sosire al VI-lea, cu timpul de 9:50, 83.

 

“Având în vedere că este la început de drum, Raul s-a descurcat foarte bine. Chiar sunt mulţumit de ceea ce a realizat la ediţia din acest an a naţionalelor”, ne-a mărturisit antrenorul sportivului, Nelian Ianchiş. Pentru Raul Crecan va urma o perioadă de refacere, iar din luna august va începe pregătirile, deoarece în anul competiţional care va urma, atletul nostru va forţa clasarea în primii trei sportivi la probele la care a concurat şi la finele săptămânii trecute.

Din păcate, Alina Paşca, legitimată la LPS “Avram Iancu” Zalău, nu a putut să termine cele două curse în care a concurat în primii unsprezece sportivi. In proba de 1.500m obstacole, atleta noastră a terminat concursul pe locul XI, cu timpul de 6:11, 81, iar în cea de 800m a terminat doar pe locul XXIII.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM