Connect with us

Fără categorie

Schimbare de situaţie în cazul studentei de la Medicină decedată la Oradea!


Anchetatorii s-au întors la locul tragediei şi procurorii din Bihor au intrat pe o nouă pistă în cazul tinerei din Zalău care sâmbătă a căzut de la etajul 4


Moartea studentei din Zalău a uluit întreaga ţară şi semnele de întrebare încă nu s-au risipit şi încă nu a fost găsită o cauză clară a decesului tinerei Andrada Puţina.

În aceste zile, însă, procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor – ce coordonează cercetările în cazul morţii ei – ia în calcul şi ipoteza că tânăra să fi fost victima unui accident!?

Astfel, s-a luat în calcul şi faptul că studenta ar fi alunecat de pe pervazul geamului, cu atât mai mult cu cât postul de televiziune TTV Oradea a anunţat că – potrivit unor surse din Poliţie -, tânăra în vârstă de 21 de ani ar fi avut o alcoolemie de 1,3 la mie în sânge!?

În aceste condiţii, ipoteza unui accident este susţinută  şi se anumit aspect constatate de criminalişti în timpul cercetărilor efectuate la locul tragediei, precum faptul că fata a căzut foarte aproape de peretele blocului, dar şi poziţia în care a fost găsită.

Potrivit colegilor de la ziarul Bihoreanul, în cursul zilei de marţi, anchetatorii s-au întors la locul tragediei şi au realizat o reconstituire, cu un manechin ce avea aceeaşi greutate şi înălţime precum Andrada.

 “Se fac măsurători şi verificări la locul evenimentului întrucât datele strânse până acum conduc spre concluzia că tânăra ar fi căzut”, a explicat prim-procurorul adjunct Maria Cotrău – purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru Bihoreanul.

Vă reamintim că studenta la Medicină, care fusese şefă de promoţie la Colegiul Naţional “Silvania” din Zalău a căzut sâmbătă dimineaţa de la etajul 4, din blocul în care stătea în chirie. Totul, după o noapte albă la un club din Oradea.

Prezent în apartament în momentul tragediei, Valentin Lapusca – prietenul tinerei – spune că ea s-ar fi supărat că şi-a pierdut telefonul în club, dar ancheta continuă şi surprizele pot continua…

 

Alte materiale pe acelaşi subiect:

ULUITOR: Studenta din Zalău care s-a aruncat de la etajul 4 în Oradea, a fost şefă de promoţie la Colegiul Naţional „SILVANIA”!

TRAGEDIE: O sălăjeancă de 21 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Oradea. GALERIE FOTO

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie