Connect with us

FOTBAL

Doar 15 jucători la reunirea lotului

Lotul pe care Marius Paşca l-a avut la dispoziţie anul trecut a fost unul “subţire”, dar acum el s-a subţiat şi mai mult

In lumea fotbalului se obişnuieşte ca la reunirea lotului să fie prezent un număr cât mai mare de jucători, cei din vechiul lot, dar şi cei care sunt vizaţi pentru eventuale transferuri sau pentru a fi testaţi. Din păcate, acest lucru nu s-a petrecut şi la FC Zalău. Dacă anul trecut Marius Paşca acuza faptul că nu are suficienţi jucători la dispoziţie pentru a crea o concurenţă benefică în sânul lotului, la reunirea lotului de luni, doar 15 jucători au efectuat primul antrenament. Singurii veterani au fost Gigi Gorga, Claudiu Cornaci şi Cosmin Sabou, în rest, doar jucători tineri. Ne bucură faptul că FC Zalău îşi va întineri lotul, însă vom vedea şi cu cine.

Iată şi jucătorii care au efectuat primul antrenament: Cosmin Sabou, Gigi Gorga, Paul Coste, Raul Stanciu, Răzvan Nicorici, Vlad Lung, Ovidiu Moldovan, Andrei Teglaş, Vlad Negrean, Vasile Damşa, Maior Istvan, Gabriel Crăciun, Vlad Paşcalău, Claudiu Cornaci şi Radu Neicu

Cinci absenţi

Chiar dacă au fost prezenţi la reunirea lotului, unii jucători nu s-au dezechipat

La reunirea lotului de luni nu am asistat doar la nume noi printre jucătorii care au efectuat primul antrenament al verii sub comanda lui Marius Paşca şi Cristian Oros, ci şi la absenţe. Una dintre cele mai importante a fost cea a lui Vasile Jula, care a fost învoit de preşedintele Ioan Morar. In aceeaşi postură s-a aflat şi Ionuţ Dănilă. Mihai Cherecheş şi Andrei Bălan au fost prezenţi la stadion, însă nu s-au dezechipat. Cherecheş nu are voie să depună, încă, efort, după o intervenţie chirurgicală minoră, în timp ce Bălan a preferat să vorbească cu oficialii grupării zălăuane. Nici portarul Claudiu Chiş nu a putut răspunde prezent, din pricina problemelor pe care le are cu bacalaureatul. Ca atare, la primul antrenament tehnicienii lui FC Zalău nu au avut la dispoziţie niciun portar, fapt pentru care conducerea trebuie să urgenteze demersurile pentru achiziţionarea a încă unui goalkeeper. Tot pe lista absenţilor trebuie trecut şi căpitanul Cosmin Cosma, care a plecat la muncă în Anglia.


FC Zalău a reluat pregătirile

Luni, începând cu ora 10.30, “alb-albaştrii” au revenit în iarbă pentru prima dată după vacanţă

Cu o jumătate de oră întârziere faţă de ora anunţată, lotul lui FC Zalău s-a reunit luni dimineaţa. Mai întâi, pe pista de zgură a Stadionului “Municipal” din Zalău şi-a făcut apariţia antrenorul secund Cristian Oros, apoi jucătorii. Pe chipurile unora nu se citea acelaşi entuziasm ca şi în anii trecuţi, poate şi din pricina problemelor cu care se confruntă echipa, în special cele financiare. De aici rezultă şi celelalte. In cele din urmă, de la vestiare au ieşit şi “principalul” Marius Paşca şi preşedintele Ioan Morar. Primul antrenament al verii pentru “alb-albaştrii” a constat într-o alergare uşoară, apoi s-a trecut la câteva exerciţii de gimnastică în spatele porţii. La început, antrenamentul a fost condus de Cristian Oros, timp în care Marius Paşca s-a întreţinut minute bune cu preşedintele clubului, dezbătând cele mai stringente probleme ale echipei. Până la intrarea în cantonamentul de pe plan local, FC Zalău se va antrena pe unde apucă, deoarece se zbate de o problemă care, de fapt, nu este una de actualitate. Lipsa unui teren de antrenament.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL