Connect with us

TENIS

Zălăuanii Daniel Sitaş şi Alin Mercea, pe podium la “Terraqua Open”. GALERIE FOTO


Cei doi sălăjeni trecuți de prima tinerețe au participat cu succes la turneu de tenis de câmp organizat la Bistriţa


Cea de-a patra ediţie a turneului “Terraqua Open Gold Plus” a avut loc în perioada 23-25 iunie la Bistriţa. La competiţie au fost înscrişi peste 120 de sportivi, la mai multe nivele din judeţ, precum şi din judeţele învecinate. A fost o competiţie dedicată tuturor amatorilor de tenis.

 

La această ediţie a turneului şi Sălajul a fost reprezentat de doi sportivi. Este vorba despre Alin Mercea şi Daniel Sitaş. Ultimul fiind la prima prezenţă la un turneu de tenis, acesta fiind un împătimit al sportului. Să spunem că Sitaş este un angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, dar ani buni a evoluat în competiţiile de minifotbal din Sălaj.

 

Totuşi, de câţiva ani, acesta şi-a îndreptat atenţia către „sportul alb”. Revenind la competiţia de la Bistriţa. Să spunem că Daniel Sitaş a avut o evoluţie foarte bună şi a cucerit locul 2, la nivel 6, după ce a disputat 6 jocuri.

 

Şi Alin Mercea a avut o comportare bună şi a obţinut o clasare pe podium. Concurând la nivelul 5, după 5 meciuri disputate, Mercea a încheiat competiţia pe locul 3.

 

Dacă Sitaş a concurat în premieră la un turneu de tenis de câmp, să spunem că Mercea a practicat şi în tinereţe tenisul de performanţă, la Palatul Copiilor Zalău, sub îndrumarea profesorului Petru Bologa.   

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS