Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino, pe podium la Campionatul Regional de la Oradea!


Performanță notabilă pentru campioana Sălajului la minifotbal. Gruparea condusă de Florin Marian Raț și Florin Pop a câștigat finala mică a  Campionatului Regional – zona Nord-Vest, calificându-se la turneul final, ce va avea loc în perioada 12 – 15 iulie, la Bacău


Una dintre cele patru zone ale Campionatului Regional s-a desfăşurat la Oradea, în perioada 30 iunie – 2 iulie. La această competiţie, Sălajul a fost reprezentat de campioana Dia Guard Divino şi Fan Courier.

“Poştaşii rapizi” – conduşi de Radu Ionuţaş au avut o prestaţie meritorie, dar formaţia condusă de Florin Marian Raţ şi Florin Pop a reuşit o performanţă notabilă, cu atât mai mult cu cât acest sport s-a dezvoltat intens în ultimii ani.

De fapt, şi la cele patru zone  ale Campionatului Regional – ce au avut loc la Oradea, Iaşi, Braşov şi Drobeta -Turnu Severin la start s-au aflat numai puţin de 69 de echipe din toată ţara!

Beneficiind de un lot competitiv, dar şi de o experienţă competiţională, Ciprian Pavel şi compania au câştigat Grupa A şi au ajuns până în “careul de aşi”. În semifinale, sălăjenii au remizat cu Nedav Arad (scor 2 – 2), dar au avut ghinion la loviturile de departajare, ratând finala mare.

Campioana Sălajului s-a revanşat în finala mică, disputată în faţa celor de la Beer Hunters Alba Iulia.  Astfel, deşi la un moment dat “albanezii” au avut 2 – 0 pe tabela de marcaj, Dia Guard Divino a revenit spectaculos şi a câştigat cu scorul de 3 – 2!

Prin această victorie, sălăjenii s-au clasat pe locul 3, dar acum au şi moral bun pentru turneul final al Campionatului Naţional, programat în perioada 12 – 15 iulie, la Bacău, acolo unde vor fi prezente cele mai bune 24 de formaţii din România.

Totodată, zălăuanul Ciprian Pavel a fost desemnat de organizatori drept cel mai bun jucător al competiţiei!

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 iulie, puteţi vedea mai multe amănunte despre acest subiect (rezultate complete, marcatori, reportaje, declaraţii, clasamentul final, dar şi premiile individuale).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I