Connect with us

FOTBAL

Zălăuanii vor colabora cu “U” Cluj

Cum oficialii zălăuani au fost înţelegători când unii juniori au făcut pasul spre Universitatea, acum a venit rândul oficialilor clujeni să întoarcă serviciul

Pentru a efectua transferuri importante e nevoie de sume consistente. Practic, în prezent, orice sumă poate fi considerată consistentă, având în vedere perioada prin care trecem. Gânduri de promovare nu există, pentru moment, la Zalău, aşa că transferurile unor jucători bine cotaţi nu sunt justificate. Sigur, antrenorul Marius Paşca şi-ar dori ca jucătorii care vor veni la Zalău să aparţină în totalitate clubului, dar e greu.

FC Zalău vrea jucători tineri, iar achiziţionarea lor definitivă ar însemna eforturi mari din partea oficialilor grupării alb-albastre. Tocmai de aceea s-au gândit să apeleze la o altă stratagemă, şi anume colaborarea cu alte cluburi. Şi nu cu oricare, ci tocmai cu Universitatea Cluj, cel mai iubit club din Ardeal. Poate unii s-ar aştepta ca la Zalău să sosească jucători cu experienţă ce nu intră în vederile lui Ionuţ Badea la prima echipă, însă nu va fi deloc aşa. Zălăuanii doresc jucători tineri, de perspectivă.

“Aşteptăm ca Universitatea Cluj să se întoarcă din cantonament. Doar atunci ne vom putea face o idee ce jucători ar putea ajunge la noi. E exclus ca să vină jucători maturi de la prima echipă. Vrem jucători tineri, deoarece planul nostru este reconstrucţia echipei”, ne-a mărturisit preşedintele Ioan Morar.

Intrebat dacă şi l-ar dori pe puştiul minune al Clujului, sălăjean de fapt, este vorba despre Vlăduţ Morar, oficialul grupării zălăuane a avut o replică destul de interesantă. “Cine nu şi l-ar dori pe Vlăduţ Morar la echipă, mai ales că eu îl cunosc de atâta timp. Practic, de când era copil şi a făcut primii paşi în fotbal. Este un jucător cu reale calităţi şi de perspectivă, care poate ajunge la un nivel destul de ridicat. Dar Vlăduţ Morar este la prima echipă şi intră deja în vederile lui Ionuţ Badea pentru Liga I, aşa că este aproape imposibil să credem că va fi lăsat la Liga a III-a”, a afirmat Ioan Morar.

Jucătorii care vor veni vor aduce un plus de valoare, însă acest lucru ar trebui să ne dea de gândit. De ce nu am pune noi bazele unui adevărat centru de copii şi juniori pentru a nu mai fi nevoiţi să împrumutăm de prin alte părţi?  Atunci am avea jucătorii noştri, fapt care s-ar plia de minune cu planurile şi gândurile de viitor ale celor care au grijă de destinele lui FC Zalău.         

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL