Connect with us

FOTBAL

Obiectivul e clar: FC Zalău nu vrea promovarea

Lotul singurei echipe care reprezintă judeţul nostru într-un eşalon superior al fotbalului românesc, este vorba despre FC Zalău, nu s-a reunit încă. Dar ştim cu siguranţă că nici anul viitor alb-albaştrii nu vor viza promovarea, lucru pe care ni l-a mărturisit chiar preşedintele grupării, Ioan Morar.

 

"Încă nu am avut o întrevedere cu membrii Consiliului de Administraţie, dar ştiu sigur că nu vom ataca promovarea nici anul viitor. Noi ne facem echipa în funcţie de bugetul de care dispunem, iar acesta nu ne permite să aducem jucători cu care am putea începe campania pentru accederea în Liga a III-a”, a afirmat preşedintele lui FC Zalău.

 

În ceea ce priveşte reunirea lotului, aceasta este programată pentru lunea viitoare, urmând ca pe data de 25 iulie Vasile Jula şi colegii săi să efectueze un cantonament pe plan local, de această dată, tocmai pentru a scuti cheltuielile suplimentare. Jucătorii vor fi cazaţi la Hotel Sport, iar antrenamentele le vor susţine fie pe Meseş, fie pe Stadionul “Municipal”, în funcţie de programul stabilit de antrenorii Marius Paşca şi Cristian Oros.

 

 

loading...
Loading...
6 Comments

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL