Connect with us

ALTE SPORTURI

Stadionul Municipal din Zalău va deveni Stadionul „Gheorghe Guşet”


În urma unei propuneri venite din partea unui consilier PNŢCD, primarul Ionel Ciunt este de părere că o asemenea propunere are şanse foarte mari de a se concretiza


În cursul nopţii de duminică spre luni, Gheorghe Guşet s-a stins din viaţă, după ce a fost diagnosticat cu disecţie de aortă, deşi doctorii au efectuat două operaţii pe cord, „Uriaşul din Carpaţi” nu a mai avut nicio şansă.

Tragedia s-a petrecut la doar două săptămâni de când marele atlet şi-a serbat onomastica, a împlinit 49 de ani.  Miercuri, Guşet a fost condus pe ultimul drum.

Vineri, în cadrul unei şedinţe de la Consiliul Local, din partea consilierului PNŢCD, Dorel Labo, a venit propunerea ca Stadionul Municipal din Zalău să îi poarte numele regretatului Gheorghe Guşet. Mai mult de atât, consilierul a propus şi contruirea unui bust al fostului mare campion.

Propunerea a fost bine primită de primarul Ionel Ciunt, cel care s-a arătat destul de încrezător că o astfel de propunere ar putea fi concretizată în viitorul apropiat.

 

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI